Fırsat Değerlendirilmedi!

Bilgiç, 70 kişinin katıldığı o toplantıyı eleştirenler arasına Milletvekili Bilgiç’te katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2013 18:39
Fırsat Değerlendirilmedi!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın Isparta programında IGSİAD tarafından yapılan organizasyonda önemli bir fırsatın değerlendirilemediğini söyledi. Bilgiç, 70 kişinin katıldığı o toplantıyı eleştirenler arasına Milletvekili Bilgiç’te katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Kanal3 ekranlarında canlı olarak yayınlanan 3. Boyut Programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Milletvekili Bilgiç, Isparta Girişimci ve Sanayici İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katıldığı programa sadece 70 kişinin katılmasını önemli fırsat değerlendirilemedi diye yorumladı.

70 KİŞİLİK ORGANİZASYON ELEŞTİRİSİ
Milletvekili Bilgiç, açıklamalarında, “Geçtiğimiz bir ay içinde Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı’yı Isparta’ya getirdik. İlk geliş noktası genç sanayici iş adamları derneğinin ödül töreni vardı. Ben dedim ki böyle olmaz. İnteraktif bir toplantı yapalım. Bakanla soru cevap şeklinde sohbet edelim. Sivil toplum kuruluşlarını, esnaf odalarını davet edelim. İş adamları dernekleri olsun. Birlikte bir toplantı yapalım. Son derece önemli bir isim geliyor. İnteraktif bir toplantı yapalım dedik. Ama toplaya toplana toplana 70 kişi toplandı” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞILMIŞTI
Milletvekili Bilgiç, daha önce de ciddi tartışmalara neden olan o organizsyon için, tüm ilgililerin katıldığı 200-300 kişilik bir toplantı olması gerektiğini kaydederek, “Gönül orada tüm ilgilerin olduğu, 200-300 kişinin katıldığı bir toplantı olsun isterdi. Fırsatı değerlendiremedi Isparta. Arzu edildiği şekilde değerlendiremedi” dedi.

ORTAK AKIL VE BİRLİKTE HAREKET ETME VURGUSU
Isparta’nın birlikte hareket etme ve ortak akıl yürütme konusunda bir olgu yaratması gerektiğine işaret eden AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Isparta olarak birlikte hareket etme, ortak akıl yürütme olgusunu sağlamamız lazım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.