Forlan Madrid'de kalıyor

Atletico Madrid Teknik Direkörü Manzano'dan gelen açıklamalar Forlan'ın 2 yıl daha takımda kalacağı yönünde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Haziran 2011 17:42
Forlan Madrid'de kalıyor

Sarı-kırmızılı kulübün, "Görüşmelerimiz sürüyor" açıklamasında bulunduğu Diego Forlan ve Atletico Madrid cephesinden yapılan açıklamalar Galatasaray'ın elini biraz daha zayıflatmış gibi görünüyor.

FORLAN MADRİD'DE KALACAK

Uruguay Milli Takımı'yla Copa Amerika kampında bulunan Forlan, Amerikan ESPN kanalında yayınlanan röportajında Atletico Madrid'de kalacağını bir kez daha yineledi. Şu anda sadece Copa Amerıca'ya odaklanmasına karşın hakkında çıkan transfer haberlerinin farkında olduğunu belirten yıldız oyuncu, "Bazı kulüplerin beni istediğini biliyorum. Ancak onlara 2 yıl daha Atletico Madrid'le kontratım olduğunu söylemek zorundayım" ifadelerini kullandı.

HOCASI DA DOĞRULADI

Forlan, mutlu olduğu Madrid'de kariyerine devam etme konusunda rahat olduğunu da sözlerine ekledi. Forlan'ın Atletico Madrid'de kalacağına yönelik bir başka açıklama da İspanyol ekibin teknik direktörü Gregorio Manzano'dan geldi.

"Canal +" televizyonuna konuşan Manzano, Galatasaray'ın ilgilendiği golcü hakkında, "2 yıl daha burada kalmaya karar verdi ve ben de bundan memnun oldum" şeklinde ifadeler kullandı.

Manzano ayrıca, "Böylece Aguero-Forlan ikilisinden en az birini tutmuş olduk" diyerek Aguero'nun ayrılık habelerini doğrulamış oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor