Futbol Altyapısına Önem Vereceğiz

Emrespor Kulübünün minik futbolcuları ile bir araya gelen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, “Belediye Başkanı olduğumuzda futbol altyapısına önem verilecek. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için futbol çok önemli” dedi.

Yayınlanma:
Futbol Altyapısına Önem Vereceğiz

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Emrespor Kulübünün minik futbolcuları ile bir araya geldi. Başkan Adayı Tural ve parti yönetimini, Emrespor Başkanı Ozan Gezer ve kulüp yönetimi karşıladı. Sahaya giren Başkan Adayı Tural minik futbolcuların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kulübe top desteğinde bulunan Tural, minik futbolculara tatlı da ikram etti. Başkan Adayı Tural daha sonra penaltı atışı yaptı. Penaltıyı gole çeviren Tural, gol sevincini minik futbolcularla paylaştı.

BELEDİYEDE OLDUĞU GİBİ FUTBOLDA DA ALTYAPI ÖNEMLİ

Kulüp yöneticileriyle sohbet eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, kulüp hakkında bilgi aldı. Belediyedeki altyapı kadar futbolda da altyapının önemli olduğunu ifade eden Tural, göreve geldiğinde belediye olarak gençleri sportif faaliyetlerde her zaman destekleyeceklerini söyledi. Tural “Emrespor’un altyapısında futbol oynayan gençlerimizle birlikteyiz. Kulüp başkanımızı tebrik ediyorum. Altyapı belediyede olduğu gibi futbolda da çok önemli. Buradan yetişip hem şehrimizi temsil edecekler hem de futbolda büyük kulüplerde top oynayacaklar. Tabi hem eğitimimizi bir taraftan sürdüreceğiz hem de futbolumuzu geliştireceğiz tavsiyesinde bulunuyorum. Belediye Başkanı olduğumuzda futbol altyapısına önem verilecek. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için de futbol çok önemli. Geleceğimiz olan gençleri en iyi şeklide geleceğe hazırlamak gerekiyor. Emrespor’u tebrik ediyorum” dedi. Emrespor Kulubü Antrenörü Rıza Konak da gençlerin, okuldan sonra kalan zamanlarında spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını amaçladıklarını belirterek, Emrespor takımları hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.