Futbolcular Yemekte Moral Buldu

Isparta’yı Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan Özel İdare Sporlu futbolcular ve teknik heyet, moral yemeğinde bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2011 11:21
Futbolcular Yemekte Moral Buldu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Kulüp Başkanı İbrahim Yıldırım’ın sezon açılışı nedeniyle vermiş olduğu moral yemeğinde buluştular.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Özel İdare Spor Kulüp Başkanı İbrahim Yıldırım başta olmak üzere İl Özel İdaresi Şube Müdürleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Özsavlu ve ilimizin spor camiasındaki temsilcileri katıldı.

Teknik heyet ve futbolcuların tam kadro olarak katılmış oldukları yemek sonrasında konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Özel İdare Spor Kulüp Başkanı İbrahim Yıldırım, ilk defa katıldıkları Bölgesel Amatör Liginde öncelikli hedeflerinin centilmence, spor ahlakı içerisinde kurumlarını ve Isparta’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini ifade etti.

Başkan Yıldırım; “İmkanlarımız ölçüsünde iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve hafta sonu Beyşehir Belediye Spor deplasmanında ilk maçımıza çıkacağız. Bu maçta iyi bir sonuç alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Spor müsabakasında kaybetmekte olur, kazanmakta olur. Ama son dakikaya kadar iyi niyet içerisinde centilmence mücadele edersek başarılı oluruz. Biz yönetim olarak sürekli sizlerle birlikte olacağız ve ilimizi örnek bir takım olarak hep birlikte temsil edeceğiz. Lig sonunda inşallah başarıya ulaşırız ve 3. lige çıkmış olarak görkemli kutlama düzenleriz. Yemeğe katılanlara tekrar teşekkür ediyorum ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Özel İdare Spor Teknik Direktörü Cengiz Ocak ve Sportif Direktörü Erhan Oturak birlikte yapmış oldukları açıklamalarında, Isparta’yı 3 takım ile Bölgesel Amatör Liginde fair play içerisinde temsil edeceklerini ifade ettiler. Ocak; “Isparta Spor, Emre Spor ve Özel İdare Spor olarak ilimizi 3 takımla Bölgesel Amatör Liginde temsil edeceğiz. Şehrimizin hiç profesyonel takımı olmayışı bu 3 takımı da kamçılamaktadır. Biz bu 3 kardeş takım olarak Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz.

Yönetimin bize verdiği inanılmaz destek sayesinde başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Gerek futbolcu transferinde, gerek çocukların beslenmesi anlamında, gerekse tesis anlamında çok iyi imkanlara sahibiz ve bu imkanlar doğrultusunda profesyonel bir takım gibi hareket ediyoruz. Bize her türlü desteği veren yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. 12 takım olarak 7’inci Bölgesel Amatör Liginde bulunuyoruz ve bir birinden iyi takımlar var. İnşallah sezon sonunda hedeflemiş olduğumuz şampiyonluğa ulaşırız” dedi.    

Takım Kaptanı Şükrü Fırtına ve ikinci kaptan Kenan Sinav’ın birlikte yapmış oldukları açıklamalarında, tek temennilerinin ligi en iyi şekilde bitirmek olduklarını ifade ettiler. Takımlarının çok iyi bir disiplin altında çalıştığını ifade eden Kaptan Fırtına; “Kısa ve net konuşmak gerekirse lige en iyi şekilde hazırız. İlk maçımızda iyi bir sonuç alarak bu moralle takım olarak iyi bir hava yakalamak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.