G.Saray'da Drogba Şoku! Kötü Haber Geldi

Galatasaray, uzun süredir iyileşmesini beklediği Fildişili yıldızı Didier Drogba'nın kupa finaline yetişemeyeceği haberini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2014 13:35
G.Saray'da Drogba Şoku! Kötü Haber Geldi

Katar'da tedavisini sürdüren Fildişi Sahilli futbolcunun Eskişehir ile yapılacak kupa maçındaforma giyemeyeceği öğrenildi. Topla oynamayı deneyen ve dün büyük acı hisseden Drogba'nın durumunun iyi olmadığı anlaşıldı.
;
İstanbul'a bugün gelecek olan Drogba'ya Galatasaray'ın doktorlarının bazı testler uygulayacağıbelirtildi. Kupayı kaçıracak olan ve ligde kalan haftalarda da oynaması zor gözüken, Drogba'nınDünya Kupası öncesi kendisini riske etmek istemediği vurgulandı.

Bu arada Galatasaray, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanlatamamlayarak kampa girdi. Sarı-kırmızılılarda Muslera'nın sakatlığında bugün kaleyi koruyacakolan Ufuk'la kaleci antrenörü Taffarel'in özel bir çalışma gerçekleştirdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor