G.Saray'da Sürpriz Karar! Takımda Kalıyor

Galatasaray’da gönderilmesine kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcu en kritik dönemde bulduğu şansları iyi kullanarak yeniden göze girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2014 14:10
G.Saray'da Sürpriz Karar! Takımda Kalıyor

Galatasaray’da sezonun bitmesine 1 ay kala bileti kesilen isimlerden Aurelien Chedjou sonmaçlardaki performansı ile takımda kalmayı garantiledi.

Sezon içerisinde inişli-çıkışlı bir grafik çizen, kimi zaman kontenjana takılan ve kimi zaman da belinde yaşadığı sorunlar yüzünden ‘kronik sakat’ olduğu ileri sürülen Kamerunlu stoper, en zorvirajda üzerine düşeni fazlalasıyla yerine getirerek hakkındaki soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Fransa’nın Lille ekibinden uzun uğraşlar sonucu 6.3 milyon euroya transfer edilen Chedjou, sarı-kırmızılı takımın düzlüğe çıkmasını sağlayan süreçteki başarısıyla vitrine çıktı.

Süper Lig’de oynadığı son 4 maçı üst üste kazanarak Şampiyonlar Ligi biletini kapan sarı-kırmızılı takım, Eskişehirspor’u finalde yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nı da müzesine taşıdı. Sezon boyunca istikrar sağlayamayan Chedjou bu en zor dönemde düzenli oynadı veperformansıyla teknik heyetin gözüne girdi. Büyük katkı yaptı Kamerunlu savunmacı son 5maçta sadece Gençlerbirliği karşılaşmasında rotasyon nedeniyle kulübede maça başladı ancaktakım 2-0 geriye düşünce ikinci yarıda oyuna girerek alınan kritik galibiyette önemli bir rolüstlendi.

Aynı zamanda Kamerun Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Chedjou’nuntakımda kalacağı belirtildi. Galatasaray’daki yabancılardan Eboue, Dany ve Amrabat ise gözdençıkarıldı. Hajrovic ve Ontivero’nun da kiralanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor