Galatasaray, Tarık Çamdal'dan Vazgeçti

Galatasaray, transfer listesinde bulunan Tarık Çamdal'dan, Eskişehirspor'la anlaşamaması nedeniyle vazgeçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2013 12:22
Galatasaray, Tarık Çamdal'dan Vazgeçti

Galatasaray'ın Tarık rüyası sona erdi. Vatan'da yer alan habere göre; Sarı kırmızılı takım, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç futbolcu ve menajeriyle anlaşarak, 1 Ocak 2014'ten itibaren geçerli olacak şekilde yıllık 1 milyon euro garanti ve 15 bin euro maç başı ücret karşılığında 3+1 yıllık sözleşme imzalattığı genç futbolcunun transferinden Eskişehirspor'la anlaşamaması nedeniyle vazgeçti.

TARIK BEŞİKTAŞ'A GİDEBİLİR
Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oyuncuya imza attırılması ile başlayan gerginlik, Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan'ın böyle bir imza olmadığını belirtmesi üzerine azalırken, bu kez de transfer görüşmeleri tıkandı.

ES-ES TEKLİFİ DÜŞÜK BULDU
Eskişehirspor'un Beşiktaş'la görüşmesi transferi çıkmaza soktu. Galatasaray'ın Tarık Çamdal için teklifi Necati transferinden alacağı olan 400 bin eurodan vazgeçerek 600 bin euro olunca Eskişehirspor, Beşiktaş'ın 1 milyon euro + bir oyuncu teklif ettiğini belirterek bu teklifi düşük buldu.Bunun üzerine Galatasaray görüşmeleri sonlandırarak transferden vazgeçti.Eskişehirspor ile Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Tarık için anlaşmaya varabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.