Galatasaray Tır’ı İlgi Gördü

Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı taraftar ürünlerini satışa sunan Galatasaray Store Tırı Yalvaç’ta beğeniye sunuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2013 14:13
Galatasaray Tır’ı İlgi Gördü

Geçtiğimiz gün Yalvaç’a gelen Galatasaray Store tır'ında en büyük ilgiyi parçalı forma ile şampiyonluk tişörtleri gördü. Yeni sezon ürünlerinin de yer aldığı tır büyük ilgi topladı. Galatasaray'ın arka arkaya iki sezon şampiyon olmasının ve Avrupa'daki başarılı grafiğinin satışlara da olumlu yansıdığı ifade edildi. Tır'ın satış sorumlusu Adem Karagöz, İlçe’de Ramazan ayına rağmen yoğun bir merkez olduğunu, bu yoğunluğun Galatasaray Store ürünlerine de yansıdığını kaydetti. Karagöz, lisanslı ürünlerden alarak kulübüne destek veren Yalvaçlı Galatasaraylılar'a da teşekkür etti.

"YALVAÇA İLK TIR GETİREN KULÜP GALATASARAY"
Enlerin ve ilklerin kulübü Galatasaray'ın Yalvaç’a lisanslı ürün tır'ını getiren ilk kulüp olduğuna dikkati çeken Karagöz, tır'ın burda satış yapmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. İlçedeki yoğunluğun tır'a da yansıması sevindirici. Store ürünleri de her geçen yıl geniş bir yelpazeye sahip oluyor. Farklı ürünler ilgiyi de artırıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.