Galatasaray'dan Sürpriz Hızlı Tren Talebi

Mayıs ayında açılması planlanan İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın dev organizasyonla seferlere başlaması gündemde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mayıs 2014 11:42
Galatasaray'dan Sürpriz Hızlı Tren Talebi

Galatasaray ile Eskişehirspor arasında Konya'da oynanacak olan Türkiye Kupası finali öncesi Sarı-Kırmızılı taraftarlardan sürpriz bir talep geldi.

Galatasaraylı taraftar grupları, Mayıs ayında hizmete açılacağı açıklananan İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren seferlerinin bu maça yetiştirilmesi çağrısında bulundu. İstanbul'dan Ankara'yahızlı tren ile gitmek isteyen taraftar grupları Ankara-Konya hattına aktarma yaparak maçın oynanacağı stadyuma ulaşmak istiyor.

Uaştırma Bakanı Lütfi Elvan, geçtiğimiz günlerde "İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı,Mayıs ayının ikinci haftasında seferlere başlayacak" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ziraat Türkiye Kupası finali ise 7 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.