Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız ayrılıyor mu?

Yaz transfer döneminde Galatasaray’ın da ilgilendiği Patrice Evra Manchester United’dan ayrılacağının sinyallerini verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ekim 2013 10:20
Galatasaray'ın ilgilendiği yıldız ayrılıyor mu?

2006 yılında yaklaşık 5.5 milyon euroya Monaco’dan Manchester United’a transfer olan Patrice Evra’nın sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Fakat Fransız futbolcu sözleşmesini uzatmaya yanaşmıyor.
Fransız basınına açıklamalarda bulunan Evra, “Manchester United benim kariyerimi burada bitirmemi istiyor, fakat benim düşüncem farklı. Bu tamamen kişisel bir şey” diye konuştu.

Manchester United yaz transfer döneminin son gününde Fabio Coentrao’yu kadrosuna katmak istemiş fakat evrakları yetiştiremediği için transfer gerçekleşmemişti. İngiliz ekibinin adı son dönemde Everton’ın sol beki Leighton Baines ile de anılıyor.

Galatasaray da yaz transfer döneminde Evra dahil olmak üzere çok sayıda sol bek ile ilgilenmiş fakat daha sonrasında bu pozisyona transfer yapmaktan vazgeçmişti. Yeni teknik direktör Roberto Mancini’nin ise bir sol bek istediği biliniyor. Ön plana çıkan isim ise eski öğrencisi Aleksander Kolarov.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor