Garip Bir Yolculuk Hikayesi...

Bayramda İstanbul’dan Antalya’ya gitmek isteyen yolcular bir firmadan biletlerini aldı. Firma, biletleri satarken ‘Yalvaç aktarmalı’ olduğunu söylemeyince olanlar oldu. İşte filmleri aratmayacak, yolculuk hikayesi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2012 18:12
Garip Bir Yolculuk Hikayesi...

Bayram tatilini Antalya’da geçirmek isteyen İstanbullular, Antalya için bir otobüs firmasından biletlerini aldı. İstanbul’dan hareket eden otobüs, Yalvaç’ta ‘son durak’ dedi.

Firma biletleri yolculara satarken, ‘Yalvaç aktarmalı’ olduğunu söylemeyince yolcular Yalvaç’a indiklerinde neye uğradığını şaşırdı.

İstanbul’dan Antalya’ya araç gidiyor diyen firma, yolculara Isparta Yalvaç’tan Antalya’ya aktarma yapılacağını söylemeden biletlerini sattılar. Daha sonra yolcular kendilerini Yalvaç’ta buldular ve biz nereye geldik diyerek şaşkınlık yaşadılar. İstanbul Antalya arası otobüsle yaklaşık 12 saat olan yolculuk toplam 17 saat sürdü ve yolcular yetkililere isyan etti.

Turizm kenti Antalya’ya Gana’dan tatil için gelen bir yolcu ise şunları söyledi. Ben Antalya’ya bir tanıdığımın yanına tatil amaçlı gelmek için İstanbul’dan bilet aldım. Antalya’ya gideceğimi söyledim, fakat bana kimse bir açıklama yapmadı. Kendimi bir anda Isparta Yalvaçta bulunca çok şaşırdım. Antalya burası mı? dediğim zaman ise bana hayır burası Isparta Yalvaç, Antalya otobüsü gelecek siz o araçla gideceksiniz denildi.

Bende neden bunu İstanbul’dan bilet alırken söylemediniz dediğim zaman ise bana hiçbir açıklama yapılmadı. Bir an sanki yolculuk hiç bitmeyecek sandım ve Antalya’ya gelince rahat bir nefes aldım dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.