Gaymakcı Iyaşpark’ta

Gaymakcı Yalvaç Yöresel Ürünleri Iyaşpark’ta hizmet vermeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2015 15:33
Gaymakcı Iyaşpark’ta

Gaymakcı Yalvaç Yöresel Ürünleri Iyaşpark’ta hizmet vermeye başladı. Cennet ülkemizin dört bir yanından doğal ve organik ürünlerle lezzet yolculuğuna hazır mısınız? Gaymakçı, birbirinden lezzetli süt ve süt ürünleriyle birlikte Iyaşpark AVM’de Isparta ve bölge halkına yepyeni lezzetler sunacak.

Ürün karması içinde tereyağı, kaymak, yoğurt gibi süt ürünlerinin yanı sıra karakovan balı, lavanta balı, reçel çeşitleri, tarhana, ev yapımı erişte, zeytin, zeytinyağı çeşitleri, Yalvaç’a has yöresel ekmek ve börek çeşitleri, Isparta ekmeği gibi doğal ve organik ürünler bulunmakta.

Gaymakcı Yalvaç Yöresel Ürünleri işletmecisi genç girişimci Osman İpekci yaptığı açıklamada Iyaşpark AVM bünyesine katılmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, diğer şubelerimizin yanı sıra bundan böyle Iyaşpark AVM’de de halkımızı Isparta ve Yalvaç’ın yöresel zenginlikleri, doğal ve organik ürünleriyle buluşturmaya devam edeceğiz.

Şehrimizi ve yöremizi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Tüm halkımızı Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde lezzetlerimizle buluşmaya davet ediyoruz. dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum