Gazeteciler Cemiyeti Rektörü Ziyaret Etti

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve cemiyet yönetim kurulu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2012 16:34
Gazeteciler Cemiyeti Rektörü Ziyaret Etti
Gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu söyleyen Rektör İbicioğlu, ziyarette yaptığı konuşmada “Sizler toplumu bilgilendiriyorsunuz ve yönetişimin ortaya çıkmasında önemli roller üstleniyorsunuz. Dünyada mutluluğu da mutsuzluğu da artıran insandır. İnsan iradesini etkin olarak kullanır, bilgelerin, alimlerin ya da kanaat liderlerinin de söylediği şekilde davranırsa, kötülük duygularına gem vurur, iyilik duygularını ön plana çıkartırsa dünya daha yaşanılabilir hale gelir. Devletlerin gelişme evresinde insanların birbirlerine kenetlendiğini görürsünüz. Yapıcılık kavramı insan ilişkilerine yansırsa hepimiz kazanırız. Bu anlamda gazetecilere manevi görevler düşüyor” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise Isparta’nın menfaatleri için daima birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.