Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi

Isparta Gazeteciler Cemiyeti dün Öğretmenevi’nde düzenlediği iftar programıyla gazetecileri bir araya getirdi. Davete İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’da katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2013 12:39
Gazeteciler İftarda Bir Araya Geldi

Isparta Gazeteciler Cemiyeti 24 Temmuz Basın Bayramı Kutlamaları programı kapsamında Öğretmenevi’nde düzenlediği iftar programında gazetecileri bir araya getirdi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan “Basın bayramı nedeniyle sahada çalışan basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu davete Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet Or’un da katılması bizleri oldukça mutlu etti” dedi.

Emniyet Müdürü Or’da “Bu buluşma bizleri de gerçekten mutlu etti. Biz gazeteci arkadaşlarımızla sokakta her zaman birlikte çalışıyoruz. Kentin sac ayaklarıyız. Birbirinin açığını arayan bir konumda hiçbir zaman olmadık. Bundan sonra da olmayız. Isparta’ya hep birlikte güzel hizmetler vermek çabasındayız. Ben bu anlamda tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum