Gazetecilerden Or’a Ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri ve üyeleri Emniyet Müdürü Mehmet Or’u ziyaret etti. Emniyet birim amirlerinin de hazır bulunduğu ziyarette emniyetin 3 aylık icraatları konuşuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2012 12:38
Gazetecilerden Or’a Ziyaret

Isparta Gazeteciler Cemiyeti, Emniyet Müdürü Mehmet Or’u ziyaret etti. Gazetecilerle sohbet eden Emniyet Müdürü Mehmet Or ve birim amirleri polisin 3 aylık icraatlerini anlatarak gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “Kamuoyundan biz gazetecilere yansıyan fotoğraf çok güzel bir fotoğraf. Sizlerin daha güzel projelere imza atacağınızdan eminiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Isparta halkına şükranlarımızı arz ediyoruz. Bize gerçekten bağrına bastı. Biz de bu noktada en iyisini yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz’a da teşekkür eden Or, “Sayın valimiz de bizlerin ihtiyaçları, eksikleri ile ilgili büyük bir ilgi ve alaka gösteriyor. Kendisine sizlerin aracılığıyla da şükranlarımı sunmak istiyorum” diye konuştu.

Isparta basınının emniyet teşkilatı açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Or, “Basın bizim elimiz, ayağımız. Gözümüz, kulağımız. Suçu önlemede basının büyük katkıları var. Hizmetlerimizi, uyarılarımız sizler aracılığıyla kamuoyuna duyuruyoruz. Bu noktada da sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.