Gazilerden Vali Oğuz’a Ziyaret

Isparta Muharip Gaziler Derneğinin yeni yönetimi Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 12:46
Gazilerden Vali Oğuz’a Ziyaret

Yeni yönetimi ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanı Ahmet Yaşar Ayyıldız, Vali Memduh Oğuz’a bugüne kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Başkan Ayyıldız; “Yeni yönetim olarak Sayın Valimizle tanışmak istedik”
Yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini yaptıklarını belirten Başkan Ayyıldız; “Öncelikle Sayın Valimize bugüne kadar bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu günkü ziyaretimizin amacı sadece kendimizi takdim etmek ve tanışmaktır. İleriki günlerde inşallah yine birlikte oluruz ve o zaman belki bazı küçük isteklerimiz olabilir” dedi.

Vali Oğuz; “Milletimiz kahraman gazilere müteşekkirdir”
Gazilerden plaket almanın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz; “Sizden bunu almak benim için çok büyük bir onur. Gazilerimiz vatanımız için, devletimiz için hayatlarını ortaya koyan kahramanlardırlar. O bakımdan sizlerin ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir. İnşallah bu ay içerisinde birkaç kez daha beraber olacağız.

Bizim milletimiz kendisine hizmet edenleri unutmaz, hayatını ortaya koyarak, canını ortaya koyarak mücadele etmiş kahraman gazilerimizi hiç unutmaz… Milletimiz kendilerine müteşekkirdir, borçludur. Gazilerimize bu ziyaretleri için tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı olarak iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.