Gece Gündüz Çalışıyorlar

Isparta Belediyesi gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2017 17:33
Gece Gündüz Çalışıyorlar

Isparta Belediyesi gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Sokak bazlı çalışmalarda vatandaşlar hizmetten duyduğu memnuniyetlerini dile getirirken, belediyenin 4 başkan yardımcısı da sahada yatırımları yerinde takip ederek, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan yardımcıları son olarak Yedişehitler Mahallesindeki gece çalışmalarını birlikte inceledi. Başkan Yardımcılarından Akif Aslan, ‘Durmaksızın, yılmaksızın çalışılıyor’ derken, Aydın Şanlıtürk, ‘Gündüz 500, gece 700,toplamda günlük 1200 ton asfalt dökülüyor’ diye konuştu.

Başkan Yardımcılarından Halil Gülderen,’Asfalt çalışmalarının arkasından yol çizgileri de sabah 05.00’da yapılmaktadır’ derken, Recep Erdem de, ‘Biz bir ekibiz, Isparta Belediyesi olarak bir bütünüz. Isparta halkına hizmet etmek boynumuzun borcudur’ şeklinde konuştu.

Belediye eski Meclisi Üyelerinden Selim Öztürk de, ’Başarılı insanları severim’ diyerek Başkan Günaydın’a teşekkür ederken, “Bizim ayağımız toz almasın diye mücadele ediyorlar” dedi.

Isparta Belediyesi gündüz-gece ayrımı yapmadan vatandaşlara hizmet götürmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu hizmetler arasında altyapısı ve asfalt hizmetleri de başı çeken yatırımlar arasında yer alıyor.

Geçen yıllarda şehrin tüm ana arterlerini altyapı ve asfaltı ile yenileyen Isparta Belediyesi iki sezondan buyana da mahallelerde sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalara ek olarak parkların bakımı, yenilenmesi, kaldırım düzenlemeleri, imar durumları da gözden geçiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum