Gelendost Kültür Merkezi İçin Start Verildi

Gelendost İlçe Jandarma Komutanlığı’nın yeni binasına taşınması ile boş kalan binanın tahsisi Gelendost Belediye Başkanlığı’na yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2012 11:15
Gelendost Kültür Merkezi İçin Start Verildi

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak Gelendost’taki kültürel ve sanatsal etkinliklerde değerlendirilmesi için fiziki açıdan sağlam olmayan binanın yıkım işlemlerini başlattı.

Kültüre ve kültürün gelişimine hizmet etmek amacıyla içerisinde tiyatro, sanatsal faaliyetler, sergi vb. etkinliklerin yapıldığı, oyun ve eğlence alanları, kütüphane, düğün salonu gibi alanların bulunduğu büyük kültür merkezi Belediye Başkanı Halim Kıyak tarafından ilçeye kazandırılıyor.

Başkan Kıyak, “Her zaman vatandaşlarımıza hizmeti ilke edindik ve bu yönde projelerimiz devam ediyor. Kültür Merkezi projemizle de hem vatandaşlarımıza hem de öğrencilerimize farklı etkinlikler yaratmayı planlıyoruz. Biliyorum ki Gelendost her zaman hizmetin en iyisine ve en güzeline layık…Ve Gelendost yaptığımız, yapacağımız hizmetlerle modernleşme ve gelişme yolunda hızla ilerliyor.Gelendost Kültür Merkezi şimdiden hayırlı,uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.