Gelendost'ta Altınsoy Yeniden Başkan

Gelendost Esnaf Sanatkârlar ve Şoförler Odası 21. olağan genel kurulu bugün yapıldı.Genel kurula tek aday olarak giren OSMAN Altınsoy tekrar başkan seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2014 12:29
Gelendost'ta Altınsoy Yeniden Başkan

Gelendost Esnaf Sanatkârlar Ve Şoförler Odası 21. olağan genel kurulunu Isparta Esnaf Ve Şoförler odası başkanı Ahmet Tural’ın divan başkanlığında Gelendost belediye başkanı Halim Kıyak Ve Gelendost Esnafının Katılımı ile gerçekleşti.

Başkan Osman Altınsoy konuşmasında; "1999 yılından sizlerin desteklerinizle getirdiğiniz bu göreve en iyi şekilde layık olarak yürütmeye çalıştık. Gelendost Esnaf Sanatkârlar Ve Şoförler Odası olarak bünyemize 1 adet 30 tonluk vinç 1 adet ambulans ve 5 personelle hizmet vermekteyiz ve esnafımızın muhasebe defterini odamız bünyesinde yapmaktayız.

Daha önce 900 olan üye sayımız 512 ye düşmüştür ve her gecen günde düşmektedir. Bunun içinde halkımızın kendi esnafını koruması kollaması gerekmededir. Bugüne kadar kara kaplı deftere veresiye yazan ödeyemediğimin zaman 1 ay sonra diye bildiğin tarım ilçesiyiz 1 -2 yıl seni idare eden esnafımızı bırakıp kredi kartı, peşin alışveriş yaparken bir daha düşün" dedi.

Gelendost Belediye başkanı Halim Kıyak Konuşmasında; "sanayi sitesi projesini balcı yoluna yaptık ama bize engel oldular bizde yeni proje yaparak uluyol mevkisine yapma kararı aldık 68 sanayi esnafımıza önümüzdeki hafta poligon numaraları belirleyip en kısa zamanda sanayi sitesini yapmaya başlayacağız. Biz Gelendost belediyesi olarak Gelendost Esnaf Sanatkârlar Ve Şoförler Odasına her zaman her yerde destek verdik esnaflarımıza her zaman kolaylık sağladık desteklerimizi vermeye de devam edeceğiz" dedi.





HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.