Genç İşadamlarına Yüzde 20 İndirim

Isparta Genç İşadamları Derneği(IGİAD) ile Haliloğulları Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Ltd. Şti. arasında yapılan protokolle IGİAD üyeleri yüzde 20 indirim alacaklar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2013 15:05
Genç İşadamlarına Yüzde 20 İndirim

İşletmelerin bulundurması zorunlu olan İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetini IGİAD üyesi firmalar yüzde 20 indirimli olarak alabilecekler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Isparta Genç İşadamları Derneği Başkanı Adem Demiralay, “Devletimizin 2013 yılının başından itibaren uygulamaya başladığı İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Uygulamasına, iş yerlerinin riskine ve çalışan sayısına göre kademeli olarak geçilmektedir.

Bizde Genç İş Adamları Derneği olarak üyelerimizin işletmelerinde uygulayacağı İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Hizmeti'ni Haliloğulları Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Ltd. Şti. ile yaptığımız protokol neticesinde %20 indirimli olarak alma imkanı sağladık.

Böylelikle dernek üyesi işletme sahibi arkadaşlarımız dışarıdan alacakları bu hizmeti indirimli olarak alma imkanına sahip olacaklardır.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum