Gençay: ‘Hepiniz Soyuluyorsunuz’

Saadet Partisi Eğirdir İlçe Teşkilatı kongresi geçtiğimiz gün Eğirdir Essan İşhanın da bulunan parti binasında gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2013 11:41
Gençay: ‘Hepiniz Soyuluyorsunuz’

Kongreye Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Saadet Partisi MYK Üyesi ve Isparta Sorumlusu Hasan Gürdal ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Divan Başkanlığına Cevat Gencay, Başkan Yardımcılığına Abdülbaki Özyurt, Katip Üyeliklere Hasan Aksoy, Dinçer Demirezen ve Mustafa Akbulut seçildi.

İlk olarak konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gencay; ‘Isparta Belediye Başkanımız şimdiden belli, Eğirdir içinde çalışmalarımız sürüyor, arkadaşlar hepiniz soyuluyorsunuz, cebinizde hortum var, bankalarla muhatap ettiler sizi, Şu anda meclisteki dört parti de aynı, içindeki hap aynı, bunlar Batı’dan yönetilen partiler. Bu hükümetin panzehri bizde, mecliste bulunan partilerin tek alternatifi Saadet Partisi’dir, dedi.

Sözlerine şöyle devam eden Gencay; ‘Bu ülkede en sonunda biz kazanacağız, bu milleti medyayla, büyücüyle kandırıyorlar, bizler çok zor günler de geçirdik, ama yılmadan çalıştık, şu anda bir kazan süt var ortada, bizde ise bir kaşık yoğurt, işte biz bu bir kaşık yoğurtla bir kazan olacağız, biz Amerika’dan değil, hiç kimseden korkmuyoruz, biz sadece ve sadece Yüce Allah’tan korkarız.

Allah Yardımcımız olsun, bizim hayallerimiz gerçekleşecek. Hedefimiz 2023’te iktidara gelmek ve İslam birliğini kurmaktır. Eğer şu anda bankalarda paralarınız varsa hemen çekin, çünkü bu sistem çökecek, yeryüzünde hiçbir mazlumun ezilmediği bir dünya hayal ediyoruz, bunun gerçekleşmesi içinse sonuna kadar çalışacağız, bugün burada Eğirdir İlçe Kongresindeyiz, eski yönetime teşekkür ediyorum, yeni seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz’ dedi.

Siyasi İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Abdülbaki Özyurt ise; ‘İlçe Teşkilatlarımız görevlerini hakkıyla yaptılar, günümüzde İsrail meselesi ve Kürt meselesi var, diğer partilerin bu işleri çözeceğiz demesi tamamen yalandır, kandırmacadır. Meselenin özünde sevr vardır, Osmanlı’nın parçalanmasını sağladılar, şimdi ise Türkiye’yi parçalamak için uğraşıyorlar. Bu akil insanlar topluluğu Osmanlı döneminde de vardı. Samimide olsalar bu insanların amacı bizleri barıştırmak değildir.’dedi.

Daha sonra MYK Üyesi ve Isparta İl Sorumlusu Hasan Gürdal partililere seslenerek ülke gündemini yaklaşık 45 dakika süren konuşmasıyla anlattı.
İlçe Başkanı Tahir ARMAĞAN faaliyet raporunu okuyarak ibrası gerçekleşti.

Gündem maddelerinin onaylanmasının ardından yapılan seçimler sonucunda Eğirdir İlçe Başkanlığına Tahir Armağan, Yönetim Kurulu Üyeliklerine, Ömer İnce, Mehmet Özcan, Bekir Sağdıç, Mahmut Sağlam, Mehmet Şenses, Yusuf Çetinkaya, Feyzullah Çetin, Yaşar Akyol, Mustafa Palazelesİ, Vasfi Yalçın seçildiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.