Gençay’dan AKP’ye Reklam Tepkisi

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Ak Parti’nin ulusal kanallarda dönen 26 saniyelik Isparta reklamının neredeyse tamamı üniversite görüntülerinden oluştuğunu belirterek; “AKP 11 yılda sadece bu kadar mı hizmet yapabilmiş? dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2014 16:21
Gençay’dan AKP’ye Reklam Tepkisi

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) tüm iller için ayrı ayrı reklam filmi hazırlatarak bunu ulusal kanallarda gösterime verdi. Ancak, söz konusu reklamlara tepkiler gelmeye başladı. Bu konuda ilk tepki Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay’dan geldi.

GENÇAY; “DEVLETİN İMKANLARINI KULLANIYORLAR”
Başkan Cevat Gençay, AKP’in Isparta ile ilgili reklam filmindeki görüntülerin aslında Isparta’ya 11 yıldır hizmet yapılmadığını ortaya koyduğunu ifade ederek; “Bilindiği gibi AKP iktidarı, seçim çalışmalarında devletin imkanlarını sonuna kadar kullandığı gibi, basın konusunda da aynı şekilde yapıyor. Ispartalı hemşehrilerimizin de son günlerde gördüğü gibi, ulusal televizyon kanallarında tüm iller için ayrı ayrı hazırlatılmış olan AKP’nin reklamları dönüyor.

“HİZMETLERİN HEPSİ SADECE 3 YATIRIM’DAN MI OLUŞUYOR?”
Bu doğrultuda; Söz konusu reklamların ‘Isparta’ için hazırlanmış olanına baktığımızda AKP’nin ulusal kanallarda dönen 26 saniyelik Isparta reklamının 20 saniyesi üniversite görüntülerinden oluşuyor. Reklamda Darıderesi Göleti ve bir türlü bitirilemeyen Sav – Gümüşgün çift yolundan 4 saniyelik bir görüntü de yer alıyor. Peki şimdi AKP iktidarına soralım AKP’nin Isparta’ya yaptığı hizmetlerin hepsi üniversiteye yapılan yatırımlar, bir türlü bitirilemeyen ve hala yapımı devam eden Sav – Gümüşgün çift yolu ile Darıderesi Göletinden mi oluşuyor. Bu iktidar partisinin başka hizmeti yok mu?

“REKLAMA KOYACAK YATIRIM BULAMAMIŞLAR”
İşte reklam filmini incelediğimizde görüyoruz ki, AKP iktidarının 11 yıldır Isparta’ya yatırım yapmadığı ve hizmet vermediği açıkça görülüyor. Zira, kendileri bile bu konuda reklam filmi hazırlarken yaptıkları yatırım bulamamışlar ki, sadece üniversite, bitirilemeyen yol ve göleti bulabilmişler. Yani, bunların Isparta’ya 11 yıl boyunca yaptıkları hizmet sadece 3 tane. Hepsi bu kadar.

İşte, bu reklam filmi aslında AKP iktidarının 11 yıl boyunca Isparta’ya yatırım yapmadığını, Isparta’yı yatırımlarda nasıl saf dışı bıraktığını açıkça göstermektedir. Bu noktada ben buradan Ispartalı hemşehrilerime seslenmek istiyorum. AKP’nin bu durumuna iyi baksınlar, görsünler ve izlesinler 30 Mart’daki seçimlerde ona göre vicdanlarının sesini dinleyerek oylarını kullansınlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum