Gençlerin Gözdesi Eğirdir

Seyyah Uluçınar Projesi kapsamında Hatay ve Bursa’dan 155 genç ve 6 gözetmen lider Eğirdir’e geldi.

Yayınlanma:
Gençlerin Gözdesi Eğirdir

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Canada’ya gelen gençlerle ve rehberleri ile tek tek ilgilenerek misafirperverliğini gösterdi. Çarşı içerisinde tarihi ve turistlik yerleri gezen gençler, Canada’da göl kıyısında yemeklerini yiyip bol bol manzara seyrettiler ve Eğridir’e hayran kaldılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın projesi kapsamında 4 günlük gezi için Isparta’ya gelen gençler birer gününü Eğirdir’de geçirdiler.
Birinci derece doğal sit alanı olan Canada’yı çok temiz ve bakımlı gören gençler göl kenarında ve ağaçlar altında oksijeni bol temiz havayı teneffüs ederek yemek yediler.

Gençler ve beraberindeki liderler, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in kendilerini yalnız bırakmamasından ve samimi kucaklayışından dolayı çok mutlu oldular. Gençler ve liderleri, Eğirdir’i ve Canada’yı çok sevdiklerini belirterek, “Doyumsuz bir manzara bizi büyüledi. Buradan ayrılmak istemiyoruz. Burası gizli kalmış bir yer. Belediye Başkanımızın bizleri ziyareti ve sıcak kucaklayışından çok mutlu olduk. Evlerimize döndüğümüzde bu güzellikleri ailelerimize ve yakınlarımıza anlatacağız. Belediye Başkanımıza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer gençlerle ve liderlerle ilgilenerek misafirlere güzel bir rehberlik yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in gençlerle birlikte olmasından dolayı teşekkür etti.

Gençlerin Eğirdir’e gelmesinden dolayı mutluluğunu belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın hiçbir masraftan sakınmayarak bu gibi hizmetleri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sağlaması fevkalade güzel bir hizmettir. Devletimiz gün geçtikçe güçleniyor. Çok önceleri bu gibi geziler hep ücretliydi. Parası olanlar gezebiliyor, şimdi bütün gençlerimiz ücretsiz olarak geziyor ve ülkesini tanıyor. Bunların meyvesi ileride görülecektir. Çünkü gördüğümüz ve görüştüğümüz gençler, hayatlarından çok memnunlar.” dedi.

Eğirdir’e dün de Balıkesir ve Adana’dan yaşları 14 ile 26 arasında olan 135 genç daha geldi. Başkan Özmeral, gençlerle göl kenarında, Medrese ve Cami avlusunda birlikte olarak onlara rehberlik etti, Eğirdir’i en güzel şekilde anlattı.

Eğirdir’e gelen gençlere, erken yetişen elmalar ikram edildi ve Eğirdir’i tanıtan broşürler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum