Gençlik Kamplarına Başvurular Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kamplarınabaşvuruların başladığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2012 13:16
Gençlik Kamplarına Başvurular Başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kamplarına başvuruların başladığı açıkladı. Gevrek'in kamplarla ilgili açıklaması şöyle:

"Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlediği 2012 yılı Gençlik Kampları içerisinde yer alan ve ertelenen 13-15 yaş ücretsiz Mersin ve Çanakkale deniz kampı Genel Müdürlüğümüzün 17.07.2012 tarih ve 853 sayılı yazıları gereği Ağustos ve Eylül ayında yapılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu kamp başvuruları aşağıda belirtilen kriterler dahilinde 03.08.2012 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezine yapılacaktır. Kamp tarihleri aşağıda belirtildiği şekildedir.

KRİTERLER:
1-İI Milli Eğitim Müdürlükleri ve okul idareleri ile koordine kurmak suretiyle okuyan gençler
(okullarında başarılı olan gençlere öncelik verilecektir),

2-Çeşitli kültürel ve sportif yarışmalarda illerinde dereceye giren veya spor dalında başarılı olan faal genç sporcular,

3-Engelli gençlerden kendi başına hareket kabiliyeti olanlar,

4-Çıraklık eğitim merkezlerinde yetişen ve çeşitli işyerlerinde çalışan gençler,

5-Şehit ve gazi yakını gençler,

6-Gençlik Merkezi üyesi gençler,

7-Gençlik ve Spor Bakanlığıma bağlı kurumlarda düşük ücretler çalışanların yakını olan maddi imkanları kısıtlı ve okullarında başarılı gençler.(belirtilen gençlerin sayısı illerdeki toplam kontenjanın %5'ini geçmeyecektir.)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.