Gökgöz : 'Eğirdir'e Gölge Başkan mı Oldun?'

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’in, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, hakkında yaptığı ‘İlçeye hiçbir şey yapmıyor, partisine de zarar veriyor’ açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Gökgöz'den cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2011 09:52
Gökgöz : 'Eğirdir'e Gölge Başkan mı Oldun?'

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’in, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, hakkında yaptığı ‘İlçeye hiçbir şey yapmıyor, partisine de zarar veriyor’ açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Gökgöz, şu sözlerle cevap verdi; “Gölge İçişleri Bakanlığından sonra, şimdi de gölge Eğirdir Belediye Başkanı mı oldun”

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, “Ali Haydar Öner, işi gücü bırakmış bizim partiye mi el atmış şimdi de gitsin kendi partisine baksın. Ne dolaplar dönüyor ortaya çıkarsın. Genel Başkanı onu gölge İçişleri Bakanı yapmıştı sanırım hevese geldi şimdi de gölge Eğirdir Belediye Başkanlığı ve Eğirdir Ak Parti İlçe Başkanlığı yapıyor” dedi.

Gökgöz, “Ali Haydar Öner, bilip bilmeden konuşuyor. Eğirdir en çok hizmeti bizim iktidarımızda aldı. Kendisi Valilik döneminde de biliyor” diye konuştu.

CHP Milletvekili Öner’in Eğirdir Su Ürünleri Fakültesinin Isparta’ya taşınacak olmasıyla ilgili olarak Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i suçlu ilan etmesine de cevap veren, Gökgöz; “Maden o kadar çok biliyordun. Dönemin rektörü Metin Lütfi Baydar ile bu fakültenin sorununu neden çözmedin. Neden Başkan’a sorunların çözümü konusunda yardımcı olmadın. Şimdi neyin peşindesin. Boş sözlerle siyaset olmaz” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.