Gökkubbe Çöker Günaydın Gider

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, seçim mitinglerinde yaptığı konuşmasında yine Günaydın'a yüklendiler. Ak Parti Adayı Uzaktaş ise, ‘Gökkubbe Çöker Günaydın Gider’ dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2014 10:13
Gökkubbe Çöker Günaydın Gider

Fatih ve Çünür mahallelerinde halka seslenen milletvekilleri Bilgiç ve Özel, Günaydın’ın gidiş biletinin çoktan kesildiğinin altını çizerek halkı daha fazla kandırmasına izin vermeyeceklerini söylediler.

Bilgiç, “Türkiye’nin içinde bulunduğu iç ve dış tehditlerle ilgili vatandaşlara bilgiler veren Bilgiç, Başkan Günaydın’ın 99 yılında yerine getiremediği vaatleri hatırlattı. Ak Parti belediyesinin yaptığı hizmetlerle Günaydın’ın yaptığı hizmetlerin karşılaştırmasını yaparken, bunun kararını verecek olanların vatandaşlar olduğunu söyledi. Bir de utanmadan broşürler bastırıp dağıtıyor. Milletin aklıyla bu kadar oynanıp alay edilir mi? Sen Ispartalının malını soydun. Sen Isparta’ya en büyük kazığı ITKM ile attın. Senin meclis üyelerin bile buna karşı çıkmasına rağmen neden bu tapuyu teslim ettin? Sen 270 tapuyu tek tek neden verdin. Bunun hesabını soracağız senden. Adaylık açıklamasını 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın arkasına gizleyip 1 trilyon para harcayacak. Börekler çörekler havada uçuşacak çıkıp halka yalan söylemiyorum diyecek biz belgesiyle konuşuyoruz. Çık cevap ver. Milleti kandırıyor. Yalan söylüyor.

BU ADAM ANCAK TİYE ALINIR
AK Parti milletvekili Recep Özel ise, “Yusuf Ziya gitti Allah’ın izniyle. Bundan emin olun. Adamı tiye almak istiyorum. Milleti ile halkı ile dalga geçen bir adam ben daha görmedim. 30 Mart’taki seçim sadece bir belediye başkanlığı seçimi değil. Bizler dünya liderimize sonuna kadar sahip çıkacak mıyız? O yüzden Günaydın’a mimarlık egolarını tatmin etmesi için ona Antalya biletini biz çoktan aldık.”dedi.

Ardından kürsüye çıkan AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Günaydın’ın Gökkubbesi ile yüklenerek ‘Gökkubbe Çöker Günaydın’ gider. “Eğer sizi böyle kandırıyor, sonra kendi yalanlarına ilk önce kendisi inanıyorsa yazıklar olsun ona. Biz iktidar olduk da dediğimizi yapmadık mı? Sabahları hastane kuyruklarından kurtarmadık mı? Aileleri kitap masrafından kurtarmadık mı? Biz insanların umutlarını sömüren bir parti değiliz. 30 Mart’ta Recep Tayyip Erdoğan’ın boynunu bükecek miyiz? Başbakanımız seçimden sonra Isparta’ya teşekkür etmek için gelecek. Burada yeni bir yönetim yeni bir güçle sizlerle birlikte bu ülkeye bu şehre hizmet edeceğiz. Ayın 30’undan sonra yeniden görüşmek üzere.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum