Gönenspor BAL Ligi İçin Teminat Sorunu Çözüdü

Mavi-beyazlılar, lige katılma bedeli olarak ödenecek 25 bin TL’lik teminat sıkıntısını çözdü. Teminatı Gönenli gurbetçi Hüseyin Avcı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2012 11:50
Gönenspor BAL Ligi İçin Teminat Sorunu Çözüdü

Isparta’yı 2012-2013 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Gönenspor, lige katılım bedeli olarak ödenecek 25 bin TL’lik teminat sıkıntısını çözdü. Teminatı Gönenli gurbetçi Hüseyin Avcı verdi.

Ispartaspor ile birleşemeyen mavi-beyazlılar, yoluna genç futbolcularla devam edecek. Geçtiğimiz yılki kadrosundan 7-8 futbolcuyu elinde tutacak olan Gönenspor, dış transfer hakkını da Ispartalı yerli futbolculardan oluşturacak.

Isparta’da futbol oynayan ve SDÜ’ye gelen oyuncularla görüşen mavi-beyazlılarda takımın başına genç çalıştırıcı Hüseyin Usku’nun getirilmesi bekleniyor. 2 yıldır takımı şampiyon yapan Antrenör Özgür Kayı’nın ise Usku ile birlikte takımı çalıştırılacağı öğrenildi.

Bu arada Gönen İlçe Sahası’nın düzenlenme çalışmalarının sürdürdüğü belirtildi. Mavi-beyazlıların tribün, çevre düzenlenmesi ve soyunma odası tadilatları da sezona yetişecek.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Spor