Göz Kamaştırıcı Değişim

Bedre Plajında Göz Kamaştırıcı Değişim

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2017 14:06
Göz Kamaştırıcı Değişim

Geçtiğimiz yıla kadar bakımsız haliyle mezbeleliği andıran Bedre Plajı, Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş’ın göreve gelir gelmez başlattığı çalışmalar sayesinde Akdeniz Bölgesi için örnek bir tesis haline geldi.

Tesis İçerisine hizmete açılan Mangal, Çadır ve Karavan alanı, Aquapark, Deniz Traktörleri, Büfe, Kafe, Mescit ve Çocuk Oyun Alanı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerini ağırlayan Bedre Plajında ulaşım; güneş enerjisiyle çalışan ve ücretsiz hizmet veren ring araçlarıyla sağlanıyor. Olası boğulmaların önüne geçebilmek için cankurtaran belgeli personelin hizmet verdiği; Bisiklet, ATV ve Çadır kiralayabileceğiniz Bedre Plajı, bundan iki yıl öncesine kadar insanların gitmeye korktuğu bir yer halindeyken; günde yaklaşık 2 bin ziyaretçinin giriş yaptığı önemli bir turizm tesisi haline geldi.

Yaklaşık 10 bin adet çeşitli türlerde ağaç ve çiçek dikimi ile tesis boyunca çimlendirme çalışmasının yapıldığı Bedre Plajı, aynı zamanda bir mesire yeri olarak da hizmet veriyor.

Bu değişimi fotoğraflarla göstermek isteyen Eğirdir Kaymakamlığı, aynı noktalardan çekilen eski ve yeni görüntüleri yayınlayarak tesisin yaşadığı değişimi gözler önüne seriyor.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.