Gözlerini Vatan Topraklarına Diktiler

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, haftasonu gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında, iktidarın gözünü vatan topraklarını diktiklerini söyledi.

Yayınlanma:
Gözlerini Vatan Topraklarına Diktiler

Hafta sonu tatilini Isparta’da değerlendiren CHP Isparta milletvekili Ali Haydar Öner çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaş, esnaf ve gençlik örgütleriyle bir araya geldi.

Yoğun ve şıkışık bir program izleyen Öner, otosanayi esnafını ziyaret etti. Ardından Kaçıkoçların nikah töreni, Gümüşgün ve Baladız ziyaretleri, Güneykent belde örgütünün açılışı ardından geceyi Dedegül dağındaki kampçılarla paylaştı.

Gündüz halkla ve esnaf gruplarıyla bir araya gelen Ali Haydar Öner oto sanayideki boyacı, kaportacı ve diğer esnafların sorunlarını dinledi. Gümüşgün, Baladız halk ziyaretlerinin ardından Güneykent’te hareket eden Öner burada CHP Güneykent belde örgütünün açılışını yaptı.

Öner açılış sırasındaki yaptığı konuşmada: Ülkenin her geçen gün bataklığa doğru itildiğini ifade ederek sözlerinde şunlara yer verdi. “AKP iktidarı iş başına geldiği günden beri her yeri satıyor. Köprüler, yollar, fabrikalar, limanlar, demiryolları, ve tüm tesisleri satıyorlar.

Şimdi de gözlerin vatan topraklarına diktiler. Yeni alınan bir kararla yeni bir petrol kanunu çıkartıyorlar. Şimdi de mağma tabakasını delecekler. Yerin altında ne var ne yok yine kendi yandaşlarına peşkeş çekecekler. Bunlar Türkiye’nin her yerini her şeyini değiştirmeye kararlılar. Teröristler aktrist, Generaller Terörist, yeni Genel Kurmay Başkanı da pasifist oldu. Bunların hesabını sandıkta verecekler.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum