Gül Fuarı ve Festivaline ITB’den Tam Destek

Gül Fuarı ve Festivaline ITB’den Tam Destek

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2018 11:56
Gül Fuarı ve Festivaline ITB’den Tam Destek

14 Nisan’da sandık başına giden ve sandıktan güven tazeleyerek çıkan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’dan Başkan Günaydın’a Gül Fuarı ve Festivali için tam destek geldi. 

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindeki heyet 14 Nisan’da sandık başına giden ve sandıktan güven tazeleyerek çıkan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan ve Meclis üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve ekibini Borsa Meclis Toplantı salonunda ağırladı. 

Başkan Günaydın, güven tazeleyen Borsa Başkanı Adar ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ayrıca  11-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Isparta Gül Fuarı ve Uluslar arası Gül Festivali hakkında bilgi vererek Borsa Yönetimini ve üyelerini davet etti. 

İyi dilek ve temennilerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Adar, Belediye Başkanı Sayın Günaydın’a teşekkür etti ve gül fuarına ve festivaline her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.