Gül Japonya Yolcusu

Isparta’nın gül ürünleri Rosemix tarafından gül turizminin hedef ülkesi Japonya’da tanıtılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2013 13:13
Gül Japonya Yolcusu

Isparta’nın gül ürünleri Rosemix tarafından gül turizminin hedef ülkesi Japonya’da tanıtılacak. Japon hükümeti ve gençlik organizasyonu IYEO’nun Dünya Gençlik Gemisi SWY (Ship for World Youth) programına katılacak Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Cemile Erkaya’ya sponsor olan Rosemix Isparta’yı ve gülü çeşitli etkinliklerle tanıtacak.

Gül turizmi konusunda hedef ülke olan Japonya’ya yönelik faaliyetlerine hız veren Isparta’ya doğal gül ürünleri markası Rosemix’ten destek geldi. Japon hükümeti ve gençlik organizasyonu IYEO’nun her sene düzenlediği, Dünya Gençlik Gemisi SWY (Ship for World Youth) programının bu sene 25.si düzenleniyor. 23 Ocak-22 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek programa 11 ülkeden katılacak 212 gençten biri olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi Cemile Erkaya’nın sponsorluğunu üstlenen Rosemix düzenlenecek etkinlikler ve programlarda Isparta’yı ve gülü tanıtacak. Her beş senede bir davet alan Türkiye, bu sefer ikinci senesinde davet alarak 5. kez gemide kültürümüzü tanıtma fırsatı yakalamış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum