Gül Köşkü Bu Ay Hizmete Başlıyor

Gül Köşkü Bu Ay Hizmete Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2018 18:00
Gül Köşkü Bu Ay Hizmete Başlıyor

Gökçay Mesirelik alanında bulunan ve eski adıyla Kervansaray olarak bilinen Gül Köşkü belediye bünyesinde hizmet vermeye başlıyor. 

Geçen ay sonunda Atatürk Parkını hizmete sunarak kalite, hizmet ve fiyat politikasıyla halkın büyük beğenisini toplayan Isparta Belediyesi şimdi de Gül Köşkü’nün açılışını yapıyor. Belediye Başkanı Günaydın, Gül Köşkü’n 20 Temmuz Cuma günü saat 14.30’da yapılacak açılışla hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.  

Isparta Belediyesi Atatürk Parkını kalite, hizmet ve uygun fiyat politikasıyla vatandaşların hizmetine sunarken, şimdi de Gökçay Mesirelik alanında bulunan Gül Köşkü hizmete sunuyor. Yapısıyla köşkü anımsatan, çevresinde de gül ağırlıklı peyzaj çalışmasıyla Gül Köşkü ismi verilen restoran, ağırlığı Türk mutfağı olmak üzere içerisinde Alman, İtalyan ve İspanyol lezzetlerini de barındıran 78 ayrı çeşit menü seçeneğiyle 20 Temmuz Cuma günü saat 14.30’da yapılacak açılışla vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. 

Gül Köşkü’nde gelinen son durumu yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, menü üzerindeki demo çalışmalarının sekiz aydan buyana sürdüğünü ve vatandaşlara hizmet amacıyla iki bin metrekareden oluşan toprak altına yeni bir mutfak inşa edildiğini söyledi. Peyzaj çalışmalarının bu hafta içerisinde tamamlanacağını aktaran Başkan Günaydın, yapı ve çevre peyzajı dolayısıyla işletmenin isminin Gül Köşkü adını aldığını belirtti. “Gül Köşkü ile Isparta’mız yeni bir alana kavuşuyor” diyen Başkan Günaydın, “Atatürk Parkında olduğu gibi burada da uygun fiyatlar olacak. Leziz çeşitleriyle 78 ayrı yemek türü bulunacak. Burada ağırlıklı Türk Mutfağı lezzetleri bulunacak, bunun yanı sıra Alman, İspanyol ve İtalyan mutfağına ait menülerde bulunacak. Bu işletmemiz Isparta’ya münhasır olacak. Bölgemizin ve ülkemizin turizmine de hizmet verecek. Deneyimli personeli, leziz yiyecekler ve göz zevki yüksek olacak” görüşlerinde bulundu. 

Gül Köşkü’n bulunduğu mekanın müstecirden geri alındığını ve belediyenin istediği şekilde işletmediklerini kaydeden Günaydın, “Artık Isparta Belediyesi kollarını sıvadı ve profesyonel olarak burayı da çalıştıracak. Isparta’mıza, bölgemize ve uzak çevremize Gül Köşkü’nün hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum