Gül Platformundan Açıklama

Isparta Gül Platformu adına yapılan açıklamada yaşanan son gelişmeler değerlendirildi. Açıklamada "Ülkemiz menfaatleri; her hal ve şart altında bir takım çıkar gruplarının menfaatlerinin üstündedir" denildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2014 23:44
Gül Platformundan Açıklama

Halil Elitok, İbrahim Özgüleç, Osman Akçil, Orhan Ünal, Ahmet Aydemir imzasıyla yayınlanan Gül Platformu açıklamasında "Isparta' da faaliyette bulunan, 52 sivil toplum kuruluşu ve bu kuruluşların duyarlı temsilcileri olarak bizler, uzun bir zamandır belirli aralıklarla devam eden ve dış mihraklar tarafından tahrik edici oyun ve tuzakları ibretle izliyoruz.

Müslüman coğrafyanın bir parçası olan ülkemizde tezgahlanan oyunların farkındayız. Ülkemiz menfaatleri; her hal ve şart altında bir takım çıkar gruplarının menfaatlerinin üstündedir. Milletimiz son yüzyıl da derin acılar yaşadı, milleti millet yapan asli değerlerimiz yok edilip, batının materyalist anlayışı egemen kılınmak istendi.

Ancak son zamanlarda, dini ve manevi değerlerimizde olumlu gelişmeler vardı. Son olumsuzluklar karşısında, akli selim ile davranarak her türlü zorluğu göğüsleyen cefakar ve vefakar samimi insanlarımız gerginliklerden rahatsız olmaktadır.

Her türlü hukuksuzluğu hak ve adalet çerçevesi de çözümlenmesini arzu ediyoruz. Her sorumluluk sahibi kullanacağı söz ve eylemlere dikkat etmeli, birlik, beraberlik ve kardeşliği bozacak davranışlardan kaçınmalıdır.

Millet iradesi ancak milletin rızası ile olur, demokrasi temelinde her birey hür iradesi ile seçtiği temsilcilerinin kararlarına saygı göstermelidir. Milli iradeyi küçümseyici söz ve davranışlardan kaçınılmalıdır.

Her türlü fitne ve meydan verilmemesi hususunda, herkesi duyarlılığa ve duaya davet ediyoruz" ifadeleri kullandıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum