Gül Sanayi Yeni Yola Kavuştu

Gül Küçük Sanayi Sitesinin çevre yolu bağlantısı hafta sonu yapılan çalışmayla tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2013 15:23
Gül Sanayi Yeni Yola Kavuştu

Gül Küçük Sanayi Sitesinin çevre yolu bağlantısı hafta sonu yapılan çalışmayla tamamlandı. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı “sitemizin çıkış kapsı olarak kullanacağımız yol için başta sayın valimiz olmak üzere karayolları çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gül Küçük Sanayi sitesinin çıkış kapısı olarak kullanılan köprü altından çevre yolu bağlantısının asfalt ve uyarı levhaları çalışması tamamlandı. Hafta sonu asfaltı dökülen yol güzergahında dün de uyarı tabelaları takıldı. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı yapılan çalışma için emeği geçenlere teşekkür ederek “sanayi sitemize gelen araçlar ile giden araçların çevre yolunda ters istikamette karşılaşması hem trafik sıkışıklığına hem de istenmeyen kazalara yol açıyordu. Şimdi Gül Küçük Sanayi Sitemize gelen vatandaşlar araçları ile trafik sıkışıklığına takılmadan arka kapıdan çıkarak çevre yolu bağlantısı üzerinden şehre dönebilecekler. Bu çalışmanın yapılmasında emeği geçen başta sayın Valimiz Vahdettin Özkan olmak üzere Karayolları şube müdürümüze ve karayolları çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Hafta sonu asfalt dökülen yolun tabelaları da takıldı. Bundan sonra Gül Küçük Sanayi Sitesi çıkışı çile yolu olmayacak” dedi.

SANAYİ ESNAFINA BANKAMATİK
Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı sanayi esnafından gelen talep doğrultusunda İş Bankası bankamatiğinin de 1 nolu girişe yerleştirildiğini söyledi. Boyacı sanayi esnafının bankamatik ve banka şubesi olmaması nedeniyle her iş için şehir merkezine taşınmak zorunda kaldığını söyleyerek “artık esnafımız bankamatik ile her ihtiyacı için şehir merkezine gitmek zorunda kalmayacak. 1 nolu kapı girişine yerleştirilen bankamatik ile işlerini çözebilecek” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum