Gül Ticareti Zarar Görmeyecek

Genel Müdürü Hasan Çelik, Fransa ile gülyağı ve gül konkreti ihracatının olumsuz yönde etkilenmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Aralık 2011 13:46
Gül Ticareti Zarar Görmeyecek

Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooparatifleri Birliği (GÜLBİRLİK) Genel Müdürü Hasan Çelik, Fransa ile gülyağı ve gül konkreti ihracatının olumsuz yönde etkilenmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Çelik, “Bizim işimiz ticaret. Herhangi bir sorun olmayacak. Biz satış yapmak zorundayız. 60 yıldır sürdürülen ticari ilişkilerin halkın üzerinde etkisi olmayan bir siyasetçinin yaptığıyla bozulmasını bekleyemezsiniz. Fransız müşterilerimizle görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

GÜLBİRLİK ve özel şirketler olarak Fransa ile yıllık bazda 10 milyon Euro'luk ticaret yaptıklarını anımsatan Çelik, “Isparta için bu çok önemli bir rakam. Bu ticari ilişkinin bozulması mümkün değil. Zaten bir sorun olsaydı şimdiye kadar kendisini belli ederdi” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.