Gülbirlik'ten Sevgililer Günü'ne Özel 'Gül'

Gülbirlik Yönetimi Vali Memduh Oğuz’u ziyaret ederek yeni ürünlerini tanıttılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2012 16:36
Gülbirlik'ten Sevgililer Günü'ne Özel 'Gül'

Drajeyle kaplanarak çukulata haline getirilen ‘Kuş Lokumu’ ürününü, Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ilk kez Vali Oğuz’a ikram ederek tattırdılar.

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik; “Sayın Valim gül birliğe vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere genel müdürlüğüm adına çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Rosesns olarak mevcut ürünlerimizin hem sayısını arttırmak, hem de yeni ürünler geliştirmek maksadıyla çalışmalarımız devam etmektedir. Bu bağlamda bu güne kadar kuşlokumu olarak satmış olduğumuz ürünümüzü yeniledik. Hem satış hızını arttırmak, hem de üründe yenilik anlamında kuşlokumunu çukulatayla draje şeklinde kapladık, gayet güzel bir ürün meydana geldi. Ben bu yeni ürünümüzü sizlere takdim etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah bu şeklide tüketici kitlemize yeni bir ürün daha sunmuş olacağız” dedi.

Yeni ürünü tadan Vali Memduh Oğuz; “Çok güzel bir ürün meydana getirmişsiniz, tabi bu yeni ürünü vatandaşlar adına da burada tadıyorum. Gerçekten sizleri tebrik ederim, Isparta’ya yakışan bir ağız tadı olmuş, hem çok ağır olmayan bir çukulata tadı, hem de gül kokusuyla birleştirilmiş ve yeni bir tat meydana gelmiş, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gül-Ar Merkezi ile birlikte kavanozda gül çiçeği üretimi yapmaya başladıklarını ifade eden Genel Müdürü Çelik; “Mevcut konseptimiz içerisinde çok orijinal bir ürün olması anlamında Gül-Ar Merkezi Müdürlüğü ile birlikte yapmış olduğumuz çalışma neticesinde insanların hediye olarak sevdikleri kişilere Isparta gülünü verebilmeleri için bir proje çalışması yaptık. İştirakçi kuruluş olarak katıldığımız bu projede tüp içerisinde kimyasal su ile beslenen canlı gül üretimi yaptık. Tüp içerisinde yaklaşık 45 günlük bir yaşam süresi var, daha sonra küçük bir toprak saksıya alınmak suretiyle gülün ömrü devam etmektedir. Burada şöyle bir seçenek var, güllerin açacağı rengi insanlar kendileri belirleyebiliyor, tüp içerisindeki besleyici sıvının rengi ne ise, gül büyüdüğünde çiçek rengi aynısı olacak. Tüketicilerimizin seçimlerine yardımcı olabilmek amacıyla bu şeklide dizayn ettik.

Çalışmalarımız son aşamada, önümüzdeki hafta içerisinden itibaren inşallah sevgililer gününe yetiştirecek şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu yeni ürünler sevgililer günüde mağazalarımızda olacak. Hediye seçmekte zorlanan dostlar, arkadaşlar birbirlerine Isparta gülünü hediye etmek isterlerse kendileri için iyi bir seçim olacak. Bizlerde bu şekilde tüketici kitlemize iyi bir hizmet verdiğimiz düşünüyoruz, inşallah hayırlı olur” dedi.

Önemli bir eksikliğin giderildiğini belirten Vali Oğuz; “Çünkü Isparta gülünü sadece gül suyu veya gül yağı olarak görmeye alıştık. Halbuki biz devamlı şunu söylüyoruz, gülün aslı budur diyoruz. Ve gül dediğimiz zamanda kesme gül akla geliyor, bu nedense hiç akla gelmiyor, bizde gülümüzü neredeyse unutacağız. Şimdi çok güzel anlamlı bir günde, sevgililer gününde Isparta gülünü de hediye olarak verilebilir, takdim edilebilir hale getiriyoruz. Üstelikte orijinalinden hiç farkı yok ve daha uzun ömürlü oluyor. Bu tüp içerisinde bulunacak ve sonra biz onu küçük bir toprak parçası olan saksıya dikeceğiz ve canlı bir Isparta gülüne sahip olacağız. Sevgililer gününde Rosense’ye yakışan, Gülbirliğe yakışan bir çalıma olmuş, emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Isparta’mız için hayırlı olsun, çünkü gül Isparta’nın remzidir, sembolüdür” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.