Gülen, Demirel'le İlgili Hangi Sırrı Açıkladı?

Gülen Cemaatine yönelik operasyonun ardından, Fethullah Gülen, bir internet sitesinde yayınlanan sonbetinde ilginç diyaloglar anlattı. İşte Gülen'in Demirel'le ilgili anlattığı o sır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2014 15:31
Gülen, Demirel'le İlgili Hangi Sırrı Açıkladı?

Paralel Yapıya yönelik düzenlenen operasyonun ardından, bir internet sitesinde yayınlanan sohbetinde 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'le ilgili 'sır' dediği bir diyalogu anlatan Fethullah Gülen, Süleyman Demirel'in bir çok ülkede kendilerine referans olduğunu iddia etti.

Gülen'e göre Demirel, devlet başkanlarına referans mektupları yazdı.

İşte Gülen'in o ifadeleri; "Bu bir sırdır söylemek doğru değil ama ben size söylemeden edecemeyeceğim. Süleyman Bey belki 20 tane devlet başkanına mektup yazdı. Ben hiçbir devlet başkanının böyle yapacağına ihtimal vermedim, vermiyorum, bundan sonra da vermeyeceğim… Şimdi bunları görmezden gelmemek lazım; referans oldular. Bundan evvelki Cumhurbaşkanı da değişik yerlere telefon etti; gittiği yerlerde de söyledi. Allah onun da ecr u mesûbatını ziyade eylesin. Ama mesele bunların te'yid ve desteğiyle değildi. Esasen -sebepler planında- o işi götürecek, o boyunduruğa boyun verecek hasbi, fedakâr insanlar vardı."

haberler.com

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum