Gülkent Devlet Hastanesi'ne Yeni Başhekim

Isparta Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimliğine vekaleten Op. Dr. Atilla Gümüş atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2011 00:21
Gülkent Devlet Hastanesi'ne Yeni Başhekim

Isparta Gülkent Devlet Hastanesi Başhekimliğine vekaleten Op. Dr. Atilla Gümüş atandı. Gümüş, "Isparta Devlet Hastanesi ile Gülkent Devlet Hastanesi'nin birleşme işlemi tamamlanana kadar Başhekimlik yapacağım" dedi.

Meslek hayatını akademisyen olarak sürdürmek için Isparta Gülkent Devlet Hastanesi Baş-hekimliğinden kendi istediği ile ayrılan Dr. Halil Beydilli'nin yerine vekaleten Op. Dr. Atilla Gümüş atandı.

1998 tarihinden itibaren Isparta Gülkent Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrah olarak görev yaptığını belirten Dr. Gümüş, 2006 yılından beri de hastane Başhekim yardımcısı olarak görev yaptığını kaydetti. Isparta Devlet Hastanesi ile Gülkent Devlet Hastanesi'nin birleştirilmesi kararı Sağlık Bakanlığı tarafından alındığını ve Bakan Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından imzalandığını hatırlatan Gümüş, birleşme işlemi tamamlanana kadar Başhekimlik yapacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.