Gülkent Digital'den Isparta'ya Özel Kampanya

Gelişen teknoloji bir çok kültürü değiştirirken televizyon izleme kültürü ve alışkanlıkları da giderek değişiyor. Tek kanallı dönemlerin mazi olduğu ülkemizde şimdilerde dijitürk, 3d yayınları ve HD yayınlar gibi teknolojik donanımlar revaçta.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2013 17:21
Gülkent Digital'den Isparta'ya Özel Kampanya

Gelişen teknoloji bir çok kültürü değiştirirken televizyon izleme kültürü ve alışkanlıkları da giderek değişiyor. Siyah beyaz televizyonlarda sadece TRT’nin izlendiği dönemleri hatırlayanların bile azaldığı çağımızda şimdilerde dijitürk, 3d yayınlar, HD kalitesi gibi bir çok yenilik ve teknolojik donanım revaçta.




GÜLKENT DİGİTAL 2. MAĞAZASI İLE HİZMETTE
Bu anlamda Isparta halkına Mimar Sinan Caddesi’nde 2. şubesi ile hizmet veremeye başlayan Gülkent Digital, müşterilerine bir birinden farklı alternatiflerle hizmet sunuyor. Gülkent Digital Mağaza Müdürü İsmail Özkurt, Ajans32 muhabirine hizmet yelpazelerini ve müşteri taleplerini anlattı.

HİZMET YELPAZESİ GENİŞ
Özkurt, “Biz Gülkent Digital olarak Digitürk’ün bireysel ve ticari satışını, yetkili teknik servis sağlayıcılığını, nakit ve kredi katı ile fatura tahsilatını ve Digitürk İnternet Paketi satışını yaparak Ispartalılara hizmet veriyoruz” dedi.



MUTLU VE GURURLUYUZ
Mağazalarının haftanın 7 günü saat 08:00 – 21:00 arasında hizmet verdiğini kaydeden Özkurt, “Müşteri memnuniyetine önem veren bir anlayışla çalışıyoruz. Deneyimli ve güler yüzlü ekibimizle Ispartalılara hizmet vermekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

NEDEN DİGİTÜRK?
Digitürk’ün Ispartalılar olarak yaygın bir şekilde tercih edildiğini kaydeden Mağaza Müdürü İsmail Özkurt, “Isparta’da da tüm Türkiye’de olduğu gibi televizyon izleme kültürü giderek değişiyor. 3d yayını, 25 tane HD kanalı, yayın kalitesi, özel kanalları, Türkcell Süper Lig, Rusya ve Brezilya ligleri gibi çeşitli yayın haklarına sahip olması ile Digitürk Ispartalıların da tercih sebebi oluyor” ifadelerini kullandı.



ÇOCUK GELİŞİMİNE KATKI
Gülkent Digital Mağaza Müdürü İsmail Özkurt, özellikle ailelerin çocuk kanallarına ilgili gösterdiğini ifade ederek “Günümüzde çocuk yetiştirme anlayışı da daha bilinçli bir şekilde değişiyor. Çocukların sıklıkla televizyon karşısında vakit geçirdiği bir gerçek. Bu nedenle özellikle pediatri uzmanlarının hazırladığı programlarla çocuk gelişimine de katkı sağlayan çocuk kanalları aileler tarafından oldukça tercih edilen bir durum” dedi.



ISPARTA’YA ÖZEL KAMPANYA
Özkurt, Gülkent Digital olarak Isparta’ya özel bir kampanya da hazırladıklarını belirterek “Digitürk’e şimdi abone olanlara özel bir kampanyamız var. 85 TL değerinde çanak, LNB, kablo ve kurulum bedava. Ayrıca ilk 4 ay %50 indirim, 6 ay HD hediye, 1 ay Lig TV hediye ve 1 ay boyunca tüm keyif paketlerini hediye olarak veriyoruz. Kısacası size yeni bir dünya kuruyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum