Gülkent ve Devlet Hastaleneri Birleştirilecek

Devlet Hastanesi veGülkent Devlet Hastanesinin birleşmesi kararı Sağlık Bakanlığı'ndan çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2011 19:31
Gülkent ve Devlet Hastaleneri Birleştirilecek

Devlet Hastanesi ve Gülkent Devlet Hastanesinin birleşmesi kararı Sağlık Bakanlığı'ndan çıktı. İşlemlerin 15 gün içinde sonuçlandırılması bekleniyor.

Isparta Devlet Hastanesi ile Gülkent Devlet Hastanesinin birleştirilmesi kararı Sağlık Bakanlığı tarafından alındı ve Bakan Prof. Dr. Recep Akdağ tarafından imzalandı.

İki hastaneyi birleştirme kararı Sağlık il Müdürlüğüne geldi ve müdürlüğün kararı soruldu.

Sağlık İl Müdürü Uzman Dr. Süleyman Önal, görüşün hemen bakanlığa bildirileceğini ve hastaneleri birleştirme işlemlerinin 15 gün içinde tamamlanacağını söyledi.

Tek hastanenin isminin Isparta Devlet Hastanesi olacağını belirten Dr. Önal:"Gülkent Hastanesi Devlet Hastanesinin ek binası gibi hizmet verecek. Tek başhekimlik tarafından idare edilecek ve faturalama işlemleri tek hastane olarak yapılacak. Gerekli çalışmalar kısa süre içinde tamamlanacak ve gerekli bütün önlemler alınacak.

Doktorlarımız, acil servis ve diğer bütün birimlerde gerekli düzenlemeler yapılacak. İsparta için önemli bir karar olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum