Güller Diyarında Şampiyona Heyecanı

Isparta Küçük Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 16:26
Güller Diyarında Şampiyona Heyecanı

Isparta Küçük Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi ünlü kulüplerin katıldığı şampiyonada ekipler için dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2012 Yılı Faaliyet Programında yer alan Küçük Kızlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda heyecan başladı. Isparta’nın ev sahipliğini yaptığı turnuva 27 Mayıs Pazar günü oynanacak final karşılaşmalarıyla sona erecek. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi ünlü kulüplerin ter döktüğü şampiyonaya 16 ekip katılıyor. Müsabakalar 6 Mart ve Milli Eğitim Çalışanları Spor Salonu’nda oynanıyor. Ekipler dereceye girebilmek için kıyasıya yarışıyor.

İşte katılan ekipler:
A Grubu:
Doğa Koleji Spor Kulübü, İstanbul DSİ Spor Kulübü, Dokuz Eylül Spor Kulübü ve Antalya Koleji Spor Kulübü,

B Grubu: Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, TED Mersin Spor Kulübü ve Konak Belediye Spor Kulübü,

C Grubu: Bağlar Belediye Spor Kulübü, Turgutlu Belediye Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü ve Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu Spor Kulübü

D Grubu: Barbaros Spor Kulübü, Botaş Spor Kulübü, Ceyhan Belediye Spor Kulübü ve Nesibe Aydın Spor Kulübü.

Bu arada Isparta böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yaparken tribünlerin boş olması dikkatlerden kaçmadı. Isparta ekonomisini canlandıran şampiyonaya hiçbir kurumun destek olmadığı belirtildi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor