Gümüş’ün İlk İcraatı Bu Olacak

Gümüş’ün İlk İcraatı Bu Olacak: “Her Şey Aslına Döner Elbet!”

Yayınlanma:
Gümüş’ün İlk İcraatı Bu Olacak

Siyasette temsil ve sembollerin anlamı ve önemi oldukça büyük. Öyle ki AK Parti’li Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ilk icraatı Dr. Devlet Bahçeli Gökkubbe Kongre ve Fuar Merkezi’nin çatısındaki 3 hilalli sembolünün hilallerinin önüne yıldız eklemek olmuştu.

MHP Belediye Başkan Aday Adayı Barış Gümüş, o günleri hatırlatarak “Her şey aslına döner elbet” mesajını paylaştı.

Belediye Eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın döneminde Batıkent Mahallesi’nde yaklaşık 50 dönüm alana kurulan Gökkubbe Fuar Alanı’na Dr. Devlet Bahçeli Kongre ve Fuar Merkezi ismi verilmiş ve kubbe şeklindeki yapının üzerine de 3 Hilal sembolü yapılmıştı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı yarışını kazanan AK Parti’li Şükrü Başdeğirmen’in ilk icraatlarından birisi Dr. Devlet Bahçeli Kongre Merkezi’nin çatısında bulunan hilallerin önüne yıldız eklemek olmuştu.

Cumhur İttifak ortakları AK Parti ve MHP’yi zaman zaman karşı karşıya getiren bu tavra MHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Barış Gümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hatırlatmada bulundu ve Dr. Devlet Bahçeli Gökkubbe Kongre ve Fuar Alanı’nın fotoğrafını paylaşarak “Ülkücü unutmaz. Her şey aslına döner elbet” mesajına yer verdi.

Gümüş’ün bu paylaşımı sosyal medya büyük yankı uyandırırken, Gümüş’ün çevresinde göreve gelmesi durumunda kendisinin de ilk icraatının Dr. Devlet Bahçeli Gökkubbe Kongre ve Fuar Alanı’nı aslına döndürmek olacağını söylediği ifade ediliyor. Gümüş, bazı platformlarda “Allah bize o günleri nasip ederde göreve gelirsek, sabahını beklemeden Dr. Devlet Bahçeli Kongre ve Fuar Merkezi’mizi aslına döndüreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum