Günaydın Ak Partili Vekillere Yüklendi

Günaydın Ak Partili Vekillere Yüklendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2015 10:30
Günaydın Ak Partili Vekillere Yüklendi

Belediye Başkanı Günaydın, MHP camiası için 'çivi çakmadılar' diyen AK Parti Milletvekillerine sert cevap verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün Basın Kulübü'nün canlı yayın programına katıldı. Seçim meydanlarında AK Parti Milletvekillerinin kendisine yönelik eleştirilerine cevap veren Günaydın, Isparta halkından MHP'ye oy vermelerini rica etti. İşte Günaydın'ın açıklamaları:

KENDİ YAPAMADIKLARINI
BANA SÖYLÜYORLAR
"Belediye çalışmalarına gölge düşünerek önemsiz hale getirerek hiçbir zamanda konuştukları gibi kendi yapamadıkları, veya bir çivi çakmadıklarını kamufle etmek için aynı kelimeyi belediye üzerinden konuşuyor. Sayın Bilgiç 'Belediye bir çivi çakmadı' diyor. Gelsin o çivileri gösterelim. Isparta halkıkı bunu görüyor ve biliyor. 200 km asfaltı, diğer yatırımları halkımız görüyor. Beni eski bakanın açılışına davet ettiler. 10 km yol açtılar. O yolda bozulmuş zaten. Halen tamir ediyorlar. Valimizde rica etti bana not bırakmış ben de gittim. Ben zannettim ki büyük hizmetler var, beni de görsün istiyorlar sandım. Bir baktım makas atıyoruz 10 km berbat yolun açılışını yapıyorlar. Açılış sırasında o yolda bir çökme de oldu. Ben 220 km yapmışım bunu 10’a böldüğünüzde her gün 22 kurdele kesmemiz lazım. Ben bunları komik buldum.

SİZ HİÇBİR ŞEY YAPMADINIZ
Tüm Isparta iline komedi şeklinde rakamlar konuşuyorlar. Ben Isparta’ya hizmet yapılmadığını, kendi lakaplarını bana taktığını görmeye başladım. Çiviyi siz çakmıyorsunuz Isparta’ya. Kendi adlarını bize takar hale geldiler. Siz 13 yıl çalışmadınız, üniversiteye gelen maaşları yatırım olarak söylüyorsunuz. Türkiye’nin her yerinde üniversite var. Orada büyüme var diyorlar. Büyüme olabilir. Adliye binasının arsasını imarını ben hazırladım. Spor salonunu diyorlar. Siz yıllarca o arsayı alamazsınız. Ben eğitime yardım olsun diye orayı size verdim. Bu arsaları vermeseydim Işıkkent’e siz o okulu yapabilecek miydiniz?

18 OKUL YERİ VERDİM
Sanayideki okul için 10 dönüm arsa verdik. Oradakilerde arsa verdiler. Vermeseydik nasıl yapılacaktı? Bunlar her vilayette olan devletin yatırımları. Bunları yapamayacakları için biz bakanlıklara arsaları teslim ettik. Eski dönemde 18 okul için yer tahsis ettik. Bunları bedava verdik. Ana kaynakları açıp önlerini açan belediye başkanına çivi çakmadı diyorlar. Siz çivi çakmadınız. Çalışan adama böyle söylememeleri gerekir. Ayıptır bir çocuk bile bunu konuşmaz.

HİZMETLERİMİ ENGELLEDİLER
15 Ocak 2011’de fabrika temelleri atılacak dedim. Isparta’nın hizmet deryasında bu satılan yerlerin hepsi geri alınacak. Kaybedenleri geri alacağız dedik. Isparta’nın bu miladı demiştim. Ondan sonra baktılar ki o fabrikalar kuruldu.

Biz her şeye inanarak ve dua ederek başlıyoruz. Allah’ta bize lütfediyor.
Yaşanabilir bir şehir yapacağım, altyapısını bitireceğim demiştim. Bunları fazlasıyla yaptım. Ama bundan sonra bir konuyla karşılaştım. Aman bu hizmetleri yapacak dediler bizi suçlandırıp 182 sayfa iddianame ile 172 yılla bizi yargılamaya kalktılar. Bir gece herkesin evine girildi. 22 arkadaşımız içeride kaldı.Herkese duyuralım diye MHP il başkanını içeri aldılar. Bu yetmedi eşimi ve çocuğumu da bu işin içine soktular. Ben ne yaptım o zaman? Allah’ımın bana daha da güç verdiğine inanıyorum. Cumartesi ve Pazar çalışmayan belediye çalıştı. Gece 4-5’e kadar mesai yapıldı. Hiç uyumadan çalıştığımız günlerimiz oldu. Arkamıza baktığımızda 3 yılda 220 km asfalt ortaya çıktı. Bu mümkün değildi ama mümkün oldu. 200 km yağmur suyu projesi döşendi. 20 km dev 110 santimetre genişliğinde aktarma boruları döşedik. Büyük yağmurlarda şehrin 6 metre derininden sular tahliye oluyor. Diğer vilayetlerde sular aldı gitti bizim ayakkabımızın topuğu ıslanmadı battı çıktı su dolmadı. Çivi çakmadı denen adamın çivi çaktığı ortaya çıktı.

METAL YORGUNLUĞU VAR
Bu insanlar yorulmuş, bu milletvekilleri metal yorgunluğunda. Bazı mahalleler için içinde göletler olan yeni düzenlemeleri yaptık. Gidiyorlar mahallelere gölet yapmak için sizin evlerinizi alacak diyorlar. Mahallelerde alenen yalanlar söylüyorlar. Kur’an-ı Kerim’den o ayeti okusunlar yalanın ne olduğunu öğrensinler. Yalan söylemek ve iftiradan cehenneme gidiyorsun.

İFTİRA ATIYORLAR
Her gün bir şey söylüyorlar. Mahalli seçimde 10 gün televizyonu kapatıp ailemize saldırmadılar mı? Karşımdaki aday konuştu, il başkanı ve milletvekilleri konuştu. Bu şekilde seçimi ben kazandım. Onlar böyle seçimi kazanacaklarını zannettiler. Soruyorum ne oldu? Seçimi kaybettiniz. Yukarıda ilahi takdir var. Siz yalan söyler iftira atarsanız bu döner sizi çarpar. Çarptı zaten. Öbür dünyada hakkımı arayacağım.

RECEP BEY PARK-BAHÇE DOLAŞIYOR
Ben Isparta’nın hizmetçisi ve amelesiyim. Ben çalışıyorum. Bizim gayemiz bu değil mi? Ama siz ne yapıyorsunuz Sayın Recep bey? Parklara çıkıyorsun, parklarda Günaydın hakkında beyanat vermekten başka bir şiey yapmıyorsunuz. Yüz yüze gelelim, bunları yüzüme söylesinler. Bunların Isparta’ya hizmet etme çabaları yok. Sayın Bilgiç köylere şu kadar kilit taşı yaptık diyorlar. Sizden çok ben yapıyorum onları. 13 yıldır kilit taşı döşemişler. Kilit taşı olay mı? Dereyi söylüyorlar. Ne hizmeti yaptınız? Isparta’ya karşı hizmet yapmadınız? Isparta’ya çalışacak, enerjik, eskimemiş yeni yüzler lazım.

MHY'YE OY VERİN
Devletin en üst makamı Cumhurbaşkanı yemin etmesine rağmen ne diyor ben taraf değilim diyor. Konuşmasında 400 vekil isterim oy verin diyor. Bir cumhurbaşkanı bunu söylüyorsa Isparta’nın Cumhurbaşkanını belediye başkanı sayalım. Şuanda MHP Türkiye’de çığ gibi geliyor. Değerli Isparta halkı kararını tam verir. Durur ama kararını kuvvetli verir. Isparta halkı MHP’ye oy verir.

Onların korktukları Isparta Belediyesi çalışmasın. Isparta halkı kimin çivi çaktığını bilmez mi? Bunu söylemekle Isparta halkına hakaret ediyorsun. 57. hükümet var. O zaman MHP’nin 9 bakanı vardı. Ben acemi belediye başkanıydım. Ben hazırlıklı olayım, bunu Sadi Bilgiç’e de gösterdim.

PAZARTESİ İKTİDAR DEĞİŞİYOR
Anketlere göre partimizin yüzde 18-22 oy oranı olduğunu söylüyorlar. Bu oranda 57. Hükümette 9 bakanımız var.
Şuanda kahraman ve bilgili adaylarımız var. Birisi valimiz var. En büyük vilayetleri yönetmiş gelmiş. Bunun başarısından dolayı kızağa almaya çalışmışlar. Ben de çalışacağım diye memleketine gelmiş. Diğeri de büyükelçilikler yapmış gelmiş. Sayılamayacak kadar yabancı dili var. Kanuni Sultan Süleyman’ın en çok dili olan padişahlarımızdandı. Bu arkadaşımız da Kanuni Sultan Süleyman gibi dil biliyor. 4 adayımız da enerjik. Bu adaylarımız seçildiği zaman benimle denk olacaklardır. O zaman Türkiye kapsamında projeleri meclisten geçirerek, belki Isparta’ya daha büyük projeler getireceğiz. Bu bakanlıklardan ben istifade edeceğim. Benim milletvekillerimin seçilmesini arzu ediyorum. Isparta halkından da bunu istiyorum. Biz yalanlarla uğraşmayacağım. Biz ulusal projeleri Isparta’da yapmaya çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum