Günaydın Bahçeli’yi Isparta'ya Davet Etti

Belediye Başkanı Günaydın, BELMAŞ Bimsblok Fabrikası’nın açılışı, Yeni Köy Garajı Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin temel atma töreni için MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi Isparta’ya davet etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2011 11:02
Günaydın Bahçeli’yi Isparta'ya Davet Etti

Isparta Belediyesi, tamamlanan hizmetlerin açılışı, yeni projelerin de temelini atmak için büyük bir organizasyona hazırlanıyor. Önceki gün MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kabul ettiği Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, açılış ve temel atma töreni için davette bulundu. Bahçeli’nin uygun göreceği tarihte törenler yapılacak.

Belediye Başkanı Günaydın, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi Isparta’ya davet ederken tamamlanan BELMAŞ Bimsblok Fabrikası ile temeli atılacak Yeni Köy Garajı Kapalı Pazar Yeri Projesi hakkında da bir dosya sundu. Dosyada 2 projeyle ilgili şu bilgiler verildi:

“Sayın Genel Başkanım; sizlerin katılım ve desteklerinizle 15 Ocak 2011 tarihinde temeli atılan günlük 100 bin adet üretim kapasiteli BELMAŞ Bimsblok Fabrikamızın yapımı tamamlanmış olup, deneme üretimine başlanmıştır.

Yeni Belediyemiz hizmetleri kapsamında 10 bin m2 alanda aynı anda 15-20 bin kişinin alışveriş yapabileceği Türkiye’nin ilk kapalı Pazar yeri olma özelliğine sahip Isparta Yeni Köy Garajı Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin ihalesi 6 Eylül 2011 tarihinde yapılmış olup, ihale bedeli yaklaşık 2 milyon 500 bin TL’dir.

Sizlerin yüksek desteğiyle temeli atılan BELMAŞ Bimsblok Fabrikamızın açılışı ile Isparta Yeni Köy Garajı Kapalı Pazar Yeri Projesi’nin temelini atmak üzere uygun gördüğünüz tarihte sizleri aramızda görmekten onur duyarım.”

İŞTE YENİ KÖY GARAJI KAPALI PAZAR YERİ PROJESİ

10 bin m2 alanda aynı anda 15-20 bin kişinin alışveriş yapabileceği, Türkiye’nin ilk kapalı Pazar yeri olma özelliğine sahip bir proje.

Tamamıyla Toros Çatı olarak yapılacak. Üzerindeki çatı örtüsü sıcaklığı aşağıya yansıtmayacak şekilde 8 bin m2 sandaviç panel, 2 bin m2’si polikarbon doğal ışıklandırma örtüsüyle kaplanacak.

Pazaryerinin akşamları açık olması için, gece aydınlatmaları mevcut olacak. Kapalı pazaryeri tamamen tek tip tezgahlarla donatılacak.

400 ton çelik kullanılacak ve 10 bin m2 zemin döşemesi yapılacak olan kapalı pazaryerinin ihalesi 6 Eylül 2011 tarihinde yapılmış olup, ihale bedeli 2.5 milyon TL.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum