Günaydın: Bana Bunu Yapmayacaklardı

Dün akşam Kanal32'de Canlı yayına katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kanal32’nin seçim sürecinde tarafsız davranmadığını ileri sürerek canlı yayını terk etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 12:08
Günaydın: Bana Bunu Yapmayacaklardı

Kanal32’de canlı yayına katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’ın seçimden 1 gün önce canlı yayına katılacak olmasını eleştirerek Kanal32’nin seçim sürecinde tarafsız davranmadığını ileri sürerek canlı yayını terk etti.

Günaydın, “Buradan Kanal sahibine ve Müdürüne kızdığımı belirtiyorum. Bana bunu yapmayacaklardı” dedi.

Günaydın, “Kanal32'nin tarafsızlığına inanıncaya kadar tekrar bu ekranlara çıkmayacağım ne zaman tarafsız olduklarını anlarsam o zaman tekrar Kanal32'ye çıkarım” diyerek canlı yayından ayrıldı..

Daha sonra konuşan Program Sunucusu Gazeteci Mehmet Erçakır ise, “Sayın Başkan bunları bu ekrandan özgürce söyleyebiliyorsa bu en büyük tarafsızlık göstergesidir” dedi ve programı kapattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum