Günaydın: İdam Edilmeliler

Günaydın: İdam Edilmeliler

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Temmuz 2016 18:25
Günaydın: İdam Edilmeliler

Belediye Meclisi bugün darbecilere karşı ortak tavır için olağanüstü toplandı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, net bir ifade ile darbe girişiminde bulunanların idam edilmesi gerektiğini belirtti.

Günaydın, şunları söyledi: “Her şerrin hayra dönüştüğü olabiliyor. Bu şerrin de hayra dönüşmesini diliyorum. Çünkü bugüne kadar listeler belliydi. Hukukta çok yanlış insanlar vardı. Bugün bunlar ortaya çıktı ve gözaltına alındı. Yoksa bunların alınması için meclis zorlanıyordu. Her şeyde bir hayır hikmet ortaya çıktı. Şuanda ordumuz içerisindeki kansız, şerefsiz ve adi insanların tecellisi belirli haline geldi. Artık tespitler daha kolaylaştı ve ispatlandı. Bunları devletimiz temizleyecektir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bunun kararları alınacak. Dış güçler, bunun arkasındaki o kansız güçler şuanda bir telaşa kapılmışlardır. İdam olmaz, Avrupa Birliği’nde yok diyorlar. Avrupa Birliği’nde yok da Avrupa Birliği’nde toplantı yapıyorsunuz da Amerika Dışişleri Bakanı sizin içinizde, o toplantıda ne arıyor. Yan çizmeye başladılar. İdam konusunda yapamazsınız diyorlar. Ne demek bu? Türkiye Cumhuriyeti ve Türk halkı kararlıdır. Bunları yok etmeye kararlıdır ve yok edilmelidir. İdam edilmelilerdir. Cumhurbaşkanını öldürmeye teşebbüsten idam edilmeliler. Halkın silahlı gücünü, topunu, tüfeğini halka karşı kullanmak da idama yeterli bir sebeptir. Meclise ve tüm insanların canına kastetmek zaten idama yeterlidir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum