Günaydın: 'Isparta Türkiye'ye Örnek Olacak'

Isparta, ülkeye örnek bir altyapı kenti olacak diyen Başkan Günaydın; “Bütün hayalim, hem Isparta’ya hizmet hem de Türkiye’nin bir örneği olmak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2011 23:05
Günaydın: 'Isparta Türkiye'ye Örnek Olacak'

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Fen ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından caddelerde yürütülen altyapı ve kalıcı asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yatırımların kalıcı olarak yapıldığını hatırlatarak, altyapıda Isparta’nın Türkiye’nin örnek bir kenti olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bayrama kadar yapılacak çalışmalar ve bayram ertesindeki hedefleri açıkladı. Günaydın, Isparta’nın altyapıları tamamlanan yollarına dayanıklı asfalt kaplama çalışmaları yapılması için 2,5 yıllık bir proje hazırladıklarını ifade etti. Bu hazırlanan proje doğrultusunda çalışmaların doludizgin devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Günaydın, Fatih Mahallesi 209 Cadde’deki çalışmaları yerinde gördü. Fatih Mahallesi’nde bulunan üç caddenin tamamını bayrama kadar tamamlayacaklarını söyleyen Başkan Günaydın, arife günü de çalışacaklarını ifade etti. Günaydın, “Bütün bu yollarımızın altyapı ve stabilize işleri kod çalışmaları ve üzerinde de kalıcı asfalt yapımlarına hız veriyoruz” dedi.

‘Eğer bitirme şansına sahip olursak, ‘2,5-3 yıl içerisinde bitireceğim’ dediğim çalışmaları daha evvele çekme gibi bir cesaret deneyi yapıyoruz’ ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Onun için gece saat 01.00’a kadar çalışıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalarımızı bitirerek, Isparta’nın caddelerini, altyapısı ve asfaltlarıyla örnek ve kaliteli bir şehir haline getirme hedefindeyiz. Seçtiğimiz bu hedefimize de en hızlı şekilde ulaşmanın yöntemlerini arıyoruz”

Altyapı ile kalıcı asfalt çalışmalarının Fen İşleri ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapıldığını, çalışmaları daha da kısa zamanda tamamlamak istediklerini belirten Günaydın, “Isparta’da gerçek bir şehircilik anlayışını ortaya koymuş olacağız. Bu tip bir çalışma bizim haricimizde, hiçbir vilayette yok. İnşallah Isparta için sevindirici gelişmeler olacak” görüşlerine yer verdi.

Isparta’nın yeşillendirilmesi ve ağaçlandırılmasından da bahseden Günaydın, Türkiye’deki diğer belediyelerin bu çalışmaları da örnek aldıklarını, bu yönde adımlar attıklarını söyledi. Günaydın, “Bu güzel örnekleri Türkiye’deki diğer belediye başkanlarımızda yapma peşinde. Benim bütün hayalim, hem Isparta’ya hizmet, hem de Türkiye’nin bir örneği olmak” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum