Günaydın Sevgisi Salona Sığmadı

Günaydın Sevgisi Salona Sığmadı“Gülistan Mahallesi’ne Bir Çivi Bile Çakmadılar”

Yayınlanma:
Günaydın Sevgisi Salona Sığmadı

Gülistan Mahallesi halk buluşmasında konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, mevcut belediye yönetimini topa tuttu. Günaydın, “Gülistan’a 5 senede 1 tane çivi bile çakmadılar. Sabredin az kaldı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı ve Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

Gülistan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Günaydın’a, MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Oğuzhan Pesen, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl, partinin diğer yöneticileri, Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Yusuf Ziya Günaydın, mahalle sakinlerine 1 Nisan’ı işaret etti. Günaydın Gülistan Mahallesi’nde daha önce yaptıkları kentsel dönüşüm çalışmalarında hiç kimsenin mağdur edilmediğini hatırlatarak, “Göreve gelir gelmez kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha önce olduğu gibi hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Herkes hakkı olanı mutlaka alacak” dedi.

Gülistan Mahallesi’nin kendi dönemlerinden büyük hizmetler aldığını ifade eden Günaydın, belediye yönetimine sert eleştirilerde bulundu. 5 senede Gülistan Mahallesine 1 çivi çakılmadığını belirten Yusuf Ziya Günaydın her yerin pislik içinde olduğunun da ayrıca altını çizdi.

** “ÇEŞMEDEN AKAN SUYU İÇEBİLİYOR MUSUNUZ?”

Musluklardan pis su aktığını ifade eden Günaydın: “Ispartamız hizmete susadı. Hem hizmete, hem de çeşmelerden akan suya hasret kaldı. Belediyecilik temiz hava ve çeşmelerden temiz su akıtmaktır. Bunu bile beceremediler. 1 Nisan günü Gülistan mahallemiz yarım kalan hizmetlerine tekrar kavuşacak.’ Dedi. Başkan Günaydın, kendi dönemlerinde Gülistan Mahallesine yaptıkları hizmetlerden de tek tek bahsetti.
Günaydın mahalle buluşması sonrası yaptığı değerlendirmede, “Adı Ispartamızın gülü ile müsemma Gülistan Mahallemizin güzide sakinleri ile buluştuk.

Coşkusu salona sığmayan Gülistan Mahallesi sakinlerimize yeni bir kapalı pazar yeri, kentsel dönüşümde vatandaş odaklı çözümümüzü, toplu konut hamlemizi, emeklilerimize sağlayacağımız sosyal desteklerimizi paylaştık. Bizleri bağrına basan, tüm toplantımız boyunca heyecanı ve coşkusu devam eden sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.