Günaydın Sevgisi Salona Sığmadı

Günaydın Sevgisi Salona Sığmadı Günaydın: Göreve Geldiğimizde Işıkkent’e Modern Bir Sosyal Tesis Yapacağız

Yayınlanma:
Günaydın Sevgisi Salona Sığmadı

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Işıkkent Mahallesi sakinleri ile buluştu. 15 yıllık görev süreci boyunca Işıkkent Mahallesi’ne kazandırılan hizmetleri anlatan Başkan Adayı Günaydın, “Mahallemize bir de göreve geldiğimizde modern bir sosyal tesis yapacağız” dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Işıkkent Mahallesi sakinleri ile buluştu. Mahalle sakinleri Başkan Adayı Günaydın’a yoğun ilgi gösterdi.

Görev sürecinde Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi oluşturduğunu söyleyen Başkan Adayı Günaydın, mevcut belediye yönetimini eleştirdi, "Bizden sonra göreve gelen mevcut yönetim o kompleksi bakımsız bıraktı. Göreve gelince orayı da Ispartalıların hizmetine açacağız” dedi.
Başkan Adayı Günaydın, 15 yıllık görev süreci boyunca Işıkkent Mahallesi’ne kazandırılan hizmetleri anlattı, “Mahallemize bir de göreve geldiğimizde modern bir sosyal tesis yapacağız” dedi.

** Başkan Adayı Günaydın: Isparta’yı hem
ucuz hem de huzurlu bir kent yapacağız

Halk otobüsü seferlerinin yetersiz olduğuna ve halk otobüsü ücretlerinin vatandaşa fazla gelmesine de değinen Başkan Adayı Günaydın, “Hem otobüs seferlerimiz hem de hizmetlerimiz saat gibi çalışacak” dedi.

** Ev sahibi olmayanlar için
5 bin sosyal konutu hayata geçireceğiz


Başkan Adayı Günaydın, evi olmayan vatandaşlar için 5 bin sosyal konut yapacağını da söyledi.
Isparta’nın istihdamını artırmaya yönelikte projelerini açıklayan Başkan Adayı Günaydın, “Hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlamak için fabrikalar kuracağız” diye konuştu. Özel bireyler içinde Engelli Yaşam Merkezi projesini anlatan Başkan Adayı Günaydın, “Hem özel çocuklarımız hem de anneleri için gün içerisinde vakit geçirebilecekleri bir kampüs yapacağız” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.