Günaydın Söz Verdi: “Gelir Gelmez Huzurevimizi Yapacağız”

Günaydın Söz Verdi: “Gelir Gelmez Huzurevimizi Yapacağız”

Yayınlanma:
Günaydın Söz Verdi: “Gelir Gelmez Huzurevimizi Yapacağız”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaretinde, “Bizim attığımız temeli kapatıp Huzurevini yapmadılar. Göreve gelir gelmez Huzurevimizi yapacağız” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın eşi Dilek Günaydın, Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl ve partililerle birlikte Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Miraç Kandili sebebiyle burada Kuran okutup yaşlılara helva ikramında bulunan Günaydın Isparta’ya da müjde verdi.

Günaydın, 2019 yılında yeni Huzurevi binasının temelini attıklarını ancak göreve gelen belediye yönetiminin temeli kumla kapatıp ihaleyi de fes ettiğini söyledi. Günaydın yaşlılarımıza büyük saygısızlık yapıldığını belirterek, “Biz yaşlılarımıza bir kampüs yapmak için temelimizi atmıştık. 2019 yılında göreve gelenler daha iyisini yapacaklarını söyleyerek ihalemizi iptal edip temeli de kumla kapattılar. 600 bin liralık ihale miktarının 300 bin lirasını da belediyeye aldılar. Onu bile Huzurevimize çok gördüler. 5 senedir çivi bile çakamadılar. Bu yaşlılarımıza yapılan en büyük saygısızlık. Biz göreve gelmez modern ve çağımızın şartlarına uygun Huzurevimizi inşa edeceğiz” dedi.

Günaydın ayrıca Huzurevi’nin doğalgaz giderlerini de belediye olarak karşılayacaklarını söyleyerek, “Onlar bizim değerimiz. Değerimize sahip çıkacağız” dedi.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum